Retailerul Flanco a inceput deja Black Friday 2017, perioada promotionala ce se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Flanco a anuntat discounturi de pana la 80% atat in online, cat si in magazinele fizice. Am selectat pentru tine trei aspiratoare la reducere aflate in oferta Flanco.

Black Friday 2017, cea mai asteptata perioada a reducerilor, a inceput deja la Flanco si se desfasoara pana pe 19 noiembrie. Dintre sutele de produse din oferta Flanco, iti prezentam trei aspiratoare reduse cu pana la 46%.

Black Friday 2017 la Flanco: aspiratoare la reducere

Aspirator fara sac Electrolux Aeroperformer

Aspiratorul fara sac Electrolux Aeroperformer are o capacitate de colectare de 1,5 litri si o putere de 800 W. Beneficiaza de clasa A si este dotat cu mai multe accesorii si perii.

Il gasesti in oferta Flanco redus cu 46%. Mai multe detalii despre model si pretul, aici.

Aspirator cu sac Philips

Acest model de la Philips este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica B. Este dotat cu un cap de aspirare TriActive ce aplica trei actiuni de curatare dintr-o singura miscare. Beneficiaza de o capacitate de colectare de 3 l si de o putere de 750 W.

Mai multe detalii despre aspiratorul cu sac Philips si pretul acestuia, redus cu 40% de Black Friday, gasesti aici.

Aspirator fara sac Samsung

Sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung imparte camera normala de praf in doua compartimente, permitand astfel o curatare mai buna si o durata mai lunga de functionare. Aspiratorul fara sac Samsung beneficiaza de o capacitate de colectare de 1,3 litri, de o putere de 750 W, clasa energetica B si mai multe filtre si accesorii de periat.

Il gasesti in oferta Flanco de Black Friday redus cu 38%. Detalii, aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri