Black Friday 2017, cea mai asteptata perioada a reducerilor, a inceput deja la Flanco si se desfasoara pana pe 19 noiembrie. Dintre sutele de produse din oferta Flanco, iti prezentam trei aspiratoare reduse cu pana la 46%.

Black Friday 2017 la Flanco: aspiratoare la reducere

Aspirator fara sac Electrolux Aeroperformer

Aspiratorul fara sac Electrolux Aeroperformer are o capacitate de colectare de 1,5 litri si o putere de 800 W. Beneficiaza de clasa A si este dotat cu mai multe accesorii si perii.

Il gasesti in oferta Flanco redus cu 46%. Mai multe detalii despre model si pretul, aici.

eMAG Black Friday 2017:...
Citeste si: eMAG Black Friday 2017: produse reduse cu peste 40%

Aspirator cu sac Philips

Acest model de la Philips este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica B. Este dotat cu un cap de aspirare TriActive ce aplica trei actiuni de curatare dintr-o singura miscare. Beneficiaza de o capacitate de colectare de 3 l si de o putere de 750 W.

Mai multe detalii despre aspiratorul cu sac Philips si pretul acestuia, redus cu 40% de Black Friday, gasesti aici.

Aspirator fara sac Samsung

Black Friday la PC Garage a...
Citeste si: Black Friday la PC Garage a inceput: Vezi ce reduceri sunt pregatite

Sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung imparte camera normala de praf in doua compartimente, permitand astfel o curatare mai buna si o durata mai lunga de functionare. Aspiratorul fara sac Samsung beneficiaza de o capacitate de colectare de 1,3 litri, de o putere de 750 W, clasa energetica B si mai multe filtre si accesorii de periat.

Il gasesti in oferta Flanco de Black Friday redus cu 38%. Detalii, aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Black Friday 2017 la eMAG,...
Citeste si: Black Friday 2017: Raftul cu unele dintre cele mai mari reduceri