Tellur, brand 100% romanesc pe piata de accesorii telecom si entertainment, a inregistrat o crestere a vanzarilor de 25% in valoare si 33% in volum in cursul anului 2017 (11 luni) in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2016, propulsat de cererea mare din piata pe cateva segmente cheie. Brandul Tellur apartine ABN Systems International, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom si entertainment, precum si de produse pentru activitati de call-center din Romania.

Astfel, vedeta vanzarilor in 2017 a fost setul de casti in-ear Bluetooth Pluto pentru birou si sport, cu sunet foarte clar si sistem magnetic de prindere, introduse in octombrie, cu un foarte mare success de vanzari.

Pe locul doi se claseaza un produs existent in portofoliul Tellur de aproape trei ani dar care a revenit spectaculos odata cu anularea taxei de inmatriculare auto, care a impulsionat inmatricularile de autoturisme rulate in Romania. Este vorba de Modulatorul FM care permite conectarea unui memory stick cu muzica la player-ul automobilului prin intermediul prizei de 12V – perfect pentru automobilele cu radio-CD fara mufa USB. Cu peste 30.000 de unitati vandute anul acesta, Modulatorul FM este in topul vanzarilor.

„Avem peste 1.400 de produse in catalog, cu aproximativ 50% mai multe ca in 2016, cu care acoperim o cerere extrem de extinsa, de la produse foarte accesibile, precum castile Urban, pana la produse premium, cum ar fi castile Tellur Morpheus Zeal, Sedna True Wireless series sau boxele din seria Jazz. Acesta este angajamentul nostru de distribuitor de anvergura”, explica George Barbu, director comercial ABN Systems International, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom si entertainment din Romania – un business antreprenorial fondat in 2002.

Pe locul trei vin husele pentru Samsung modelele J3, J5, J7 – care oglindesc promotiile derulate de operatorii telecom in cursul anului.

Pentru 2018, ABN Systems International pregateste cateva surprize sub brandul Tellur, cum ar fi incarcatoarele wireless dar si alte gadgeturi prin care compania va creea noi nise de piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri