Mostafa detine din mai 2017 pozitia de Head of Vodafone Group Marketing Global Projects, cu sediul la Londra, rol in care a contribuit la accelerarea performantei comerciale in cele mai mari noua piete europene in care este prezent Vodafone Group. El face parte din echipa Vodafone din 2009 si a detinut mai multe functii de conducere in aria dedicata cartelelor preplatite, atat in zona de segment, cat si in cea de marketing, pentru Vodafone Egipt si Vodacom Africa de Sud. Intre 2014 si 2017, a coordonat ariile de customer value management, big data, preturi si strategie comerciala pentru clientii persoane fizice si juridice in cadrul Vodafone Egipt.

Andrea Rossini s-a alaturat Vodafone Romania in 2013, rol din care a contribuit la consolidarea pozitiei companiei pe piata si la clasarea ei pe primul loc in studiile privind satisfactia clientilor. Inainte de a veni in Romania, a lucrat pentru Vodafone Italia din 1999 ca Manager Inter Operator Relations. Apoi a facut parte din echipa regionala a Vodafone pentru Europa de Sud in rolul de Manager Commercial Operations Initiatives. Andrea a detinut mai multe roluri de senior marketing in Vodafone Italia, atat in aria dedicata clientilor persoane fizice, cat si in cea dedicata persoanelor juridice, si a fost desemnat Consumer Sales & Distribution Director in 2011.

„Vreau sa ii multumesc lui Andrea pentru contributie si sa ii urez succes in noul sau rol. Atentia lui pentru client si pasiunea pentru brand au dus la o experienta mai consistenta pentru clientii Vodafone Romania in ultimii ani. Este un lider foarte atent cu oamenii si lasa in urma lui o echipa puternica", a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania.

Cum arata primul smart...
Citeste si: Cum arata primul smart supermarket Mega Image din Romania