TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de solutii software de business, filiala detinuta integral de catre Logo Yazilim A.S. (Logo), si Architected Business Solutions (ABS), grup cu sediul in Bucuresti, au demarat procedurile de achizitie a ABS si integrare in TotalSoft.

Ca parte a strategiei sale de crestere, TotalSoft isi propune sa infiinteze o noua divizie de business, axata pe consultanta in management, si sa isi consolideze serviciile existente de retail si outsourcing. Astfel, compania va integra echipa de 50 de consultanti si portofoliul de clienti ale ABS. Combinatia de resurse va oferi valoare adaugata clientilor locali si internationali si va extinde oferta de servicii ale TotalSoft.

“Preluarea ABS vine cu o infuzie de know-how si resurse pentru TotalSoft, contribuind la realizarea obiectivelor noastre ambitioase de crestere, atat in Romania, cat si la nivel international. Expertiza vasta in consultanta de management a ABS, precum si serviciile complementare de outsourcing pe care le ofera, vor reprezenta un plus valoare semnificativ pentru clientii nostri existenti si viitori. Totodata, experienta in retail a ABS si faptul ca este membra a Ebeltoft Group, reteaua internationala a expertilor in retail, ne consolideaza oferta si expunerea pe acest segment”, a declarat Onder Eren, CEO TotalSoft.

La finalizarea procedurilor de fuziune, actionarii ABS vor detine 20% din actiunile TotalSoft.

De asemenea, odata cu inceperea procedurilor de fuziune, Gorkem Tursucu, Director General al ABS, va fi numit Chief Operations Officer al TotalSoft, responsabil cu cresterea si dezvoltarea operatiunilor companiei, precum si transformarea TotalSoft intr-un partener digital inovator pentru clientii sai.

Citeste si:
LVMH cumpara Tiffany & Co pentru 16,2 miliarde dolari
Tranzactie in piata de lux:...

Cu o experienta de peste 20 de ani in consultanta, Gorkem Tursucu a fondat si gestionat operatiunile ABS in ultimii 12 ani. Anterior, a detinut pozitii de conducere in companii globale precum Arthur Andersen si Ernst & Young, fiind responsabil cu numeroase proiecte de consultanta in management si corporate finance, in mai multe industrii. Totodata, a gestionat proiecte de imbunatatire a eficientei proceselor pentru companii globale publice si private, in regiuni precum Comunitatea Statelor Independente, Europa Centrala si de Est, India si Orientul Mijlociu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
ANIS: Firmele straine din IT, desi minoritare, acopera 73% din piata