TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de solutii software de business, filiala detinuta integral de catre Logo Yazilim A.S. (Logo), a finalizat procedurile de achizitie si integrare a Architected Business Solutions (ABS), grup specializat in consultanta in managementul afacerilor si cu expertiza solida in strategie, managementul proceselor de afaceri, tehnologie si outsourcing.

TotalSoft devine o companie cu profil unic in industria autohtona de IT si solutii de business, consolidandu-si portofoliul de servicii si solutii, precum si competentele in consultanta si management de proiect.

In urma fuziunii, actionarii ABS detin un pachet 20% din actiunile TotalSoft. Totodata, Gorkem Tursucu, Director General al ABS si Chief Operations Officer in cadrul TotalSoft, devine CEO al TotalSoft, inlocuindu-l pe Onder Eren, care preia pozitia de membru in Consiliul de Administratie al companiei.

Cu o experienta de peste 20 de ani in consultanta, Gorkem Tursucu a fondat si gestionat operatiunile ABS in ultimii 12 ani. Anterior, a detinut pozitii de conducere in companii globale precum Arthur Andersen si Ernst & Young, fiind responsabil de numeroase proiecte de consultanta in management si corporate finance, in mai multe industrii. Totodata, a gestionat proiecte de imbunatatire a eficientei proceselor pentru companii globale publice si private, in regiuni precum Comunitatea Statelor Independente, Europa Centrala si de Est, India si Orientul Mijlociu.

Citeste si:
USR si PLUS anunta ca se indreapta spre fuziune
USR si PLUS anunta ca se...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Volvo si Geely se gandesc la fuziune
Setari Cookie-uri