RCS & RDS S.A., Digi Communications N.V. si DIGI Ungaria a contractat trei facilitati de credit pe termen mediu, in HUF, RON si EUR, cu o valoare totala de 163 de milioane de euro, in echivalent, cu posibilitate de majorare pana la 200 de milioane de euro. Imprumutul a fost acordat de un sindicat format din 9 banci din Romania si din strainatate.

Una dintre facilitati va fi utilizata de catre Digi Ungaria pentru achizitionarea unui pachet de actiuni ce reprezinta 99,998396% din capitalul social si drepturile de vot din Invitel Tavkozlesi Zrt., al doilea mare operator de servicii de telecomunicatii fixe si internet fix din Ungaria pe segmentul clientilor rezidentiali si al intreprinderilor mici. Celelalte doua facilitati au fost acordate RCS & RDS S.A. in scopuri generale corporative.

Echipa PeliFilip care a asistat in acest proiect a fost formata din: Alexandru Birsan (Partner), Alexandra Manciulea (Senior Associate) si Andreea Banica (Associate).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri