Clever Taxi introduce plata cu cardul si in Brasov, oferindu-le clientilor care aleg aceasta optiune o reducere de 50%

Aplicatia de e-hailing Clever Taxi, disponibila in 20 de orase din Romania, a anuntat implementarea optiunii CleverPay pentru utilizatorii din Brasov, oferindu-le acestora o reducere de 50% la plata cu cardul in aplicatie pana pe data de 30 aprilie.

Odata cu introducerea acestei optiuni, utilizatorii pot seta un prag de bacsis standard pentru orice plata cu cardul, intre 0 si 50% din valoarea totala a cursei. De asemenea, printre noile functionalitati disponibile in Brasov se numara si introducerea destinatiei direct in aplicatie. Aceasta este vizibila pentru soferi doar dupa inceperea cursei.

"Soferii nu trebuie sa se ingrijoreze, pentru ca toate cursele sunt decontate de Clever Taxi, iar contravaloarea lor ajunge in contul de acceptator de plata in aplicatie, din platforma Clever Taxi Driver", se arata in comunicatul de presa emis de catre companie.

Aplicatia Clever Taxi este una 100% romaneasca, fiind prima aplicatie de e-hailing din Romania care permite atat plata cash, cat si plata direct din aplicatie, prin card bancar. Clever Taxi este disponibil in peste 20 de orase din tara si are peste 600.000 de utilizatori si peste 80 de milioane de curse efectuate de la lansarea din octombrie 2012. Din vara anului 2017, Clever Taxi face parte din grupul Daimler Mercedes, care ofera solutii similare la nivel european, pentru a stimula modernizarea metodelor de transport.

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri