Ashton Kutcher arata ca le are pe toate – talent, model, antreprenor de succes, filantrop. In cadrul Dell Technologies World din Las Vegas, la care wall-street.ro a fost singura publicatie prezenta, actorul a vorbit despre Inteligenta Artificiala, viata privata dar si-a dezvaluit si pasiunea lui pentru…scutere.

“De cate ori nu v-ati uitat afara si ati vazut toate masinile intr-o aglomeratie infernala si nu v-ati gandit ca ar trebui, cumva, sa se rezolve aceasta problema? Sunt parcate peste tot, au blocat toate strazile! Si ma gandesc ca lumea ar fi mult mai buna daca am inlocui automobilele cu scutere, daca ar exista mai multe locuri de parcare pentru ele!”, spune Ashton Kutcher.

Actorul are investitii in Uber, Spotify, Soundcloud si Flipboard. Totodata el a cofondat Thorn, o companie nonprofit care incearca sa stopeze abuzul impotriva copiilor cu ajutorul tehnologiei.

Cum a intrat Ashton Kutcher in lumea tehnologiei?

“Prima interactiune mai serioasa cu tehnologia a avut loc pe platourile de filmare ale serialului The 70s Show cand, alaturi de colegi, am demontat un Atari. Aveam o multime de timp liber in acea perioada, asa ca pe la 20 de ani am fondat o companie de productie – scoteam pe piata televizoare si alte produse electronice in acea perioada”, povesteste Kutcher.

Tot el considera ca, in viitorul nu foarte indepartat, omenirea va trece printr-un punct de inflexiune important atunci cand job-urile lor vor incepe sa fie preluate, incet dar sigur, de Inteligenta Artificiala si cand viata privata va deveni, totodata, din ce in ce mai greu de protejat. “Cred ca aceste lucruri se intampla deja”, spune actorul.

“Iar eu sunt in prima linie a persoanelor care nu mai au viata privata. Sunt relativ obisnuit cu asta, ma lupt pentru a avea viata privata in fiecare zi! Pe masura ce vom vedea din ce in ce mai multa Inteligenta Artificiala, vom vedea si din ce in ce mai multe retele descentralizate. Oricum, in viitor va trebui sa avem grija ca AI-ul sa faca ceea ce ii zicem noi sa faca, si nu invers”, spune, zambind, Kutcher.

Fotografiile si clipurile au fost realizate cu terminalul Samsung Galaxy S9 Plus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri