Uber Eats, serviciul global de food delivery al celor de la Uber, a fost lansat in Capitala si promite sa le livreze bucurestenilor mancare intr-un timp mediu de sub 40 de minute, de la peste 100 de restaurante partenere.

Serviciul de food delivery foloseste aceeasi tehnologie Uber care le permite utilizatorilor sa calatoreasca. Acesta este prezent la nivel global, avand parteneriate cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de orase din intreaga lume.

In ce zone este disponibil serviciul Uber Eats

Uber Eats

Uber Eats este disponibil, pentru inceput, in zona centrala a orasului, Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei si campusul de business Pipera, reprezentantii Uber precizand ca noi cartiere vor fi disponibile in urmatoarele luni.

Prin intermediul aplicatiei Uber Eats, bucurestenii vor putea comanda mancare de la peste 100 de parteneri din Capitala, de la restaurante precum cele din Grupul City Grill pana la locatii mai mici precum Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan, Finca by Alioli sau Fish House.

Cat timp dureaza livrarea

Uber Eats

Cei de la Uber Eats colaboreaza cu parteneri cu biciclete, scutere si masini si precizeaza ca livrarea se face intr-un timp mediu de sub 40 de minute de la lansare, cu posibilitatea de a urmari in timp real comanda in aplicatie, de la solicitare pana la expediere.

Cum poti comanda prin Uber Eats

Uber Eats

Pentru a putea comanda mancare prin intermediul serviciului Uber Eats trebuie sa descarcati aplicatia de pe Google Play sau Apple Store. Va alegeti restaurantul si plasati comanda, comanda al carei status il puteti monitoriza prin intermediul aplicatiei.

Principalele caracteristici ale aplicatiei:

  • Nu exista comanda minima - puteti comanda doar o supa, daca doriti. Preturile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe langa costul mancarii, exista un cost fix de livrare de 7,5 lei, indiferent de cat comandati.
  • Va puteti programa o comanda - pentru cei carora le place sa planifice, Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu pana la o saptamana inainte.
  • Va puteti urmari comanda in timp real - aplicatia va arata stadiul comenzii, pas cu pas. Puteti vedea in timp real cum este preparata, ridicata si livrata.
  • Recomandari personalizate - aplicatia va va sugera adrese de livrare din trecut, mancarea preferata, optiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute sau feluri populare din apropierea adresei voastre. Aceste recomandari se vor baza pe comenzile anterioare si pe variabile precum ora si locul livrarii.
  • Filtre pentru a ajunge usor la mancarea potrivita - puteti cauta restaurante in functie de anumite criterii specifice, cum ar fi viteza de livrare, pretul sau restrictiile alimentare. Daca vrei sa vezi alimentele vegetariene disponibile in 30 de minute, aplicatia foloseste informatiile despre mancare si timpul mediu de preparare pentru a genera rezultatele potrivite pentru fiecare.
  • Puteti vedea evaluarea restaurantelor in urma experientei celorlalti utilizatori si acorda la randul vostru review-uri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri