Uber Eats, serviciul global de livrare de mancare, se extinde in Iasi, iar utilizatorii pot alege dintre cele peste 50 de restaurante existente, potrivit unui comunicat de presa emis miercuri.

Comanda este livrata intr-un timp mediu de 35 de minute, cu un cost fix de livrare in valoare de 5,99 lei, indiferent de cantitate.

Printre restaurantele prezente in acest moment pe Uber Eats in Iasi se numara The Trumpets, Treaz & Nu, Blue Aqua si The Box.

Serviciul va fi disponibil intre 10:30 si 24:00, in zona centrala a orasului, dar si in zone precum Copou, Podu Ros si Tatarasi.

Uber Eats colaboreaza cu parteneri cu biciclete, scutere si masini, pentru a livra intr-un timp mediu de 35 de minute, cu posibilitatea de a urmari in timp real comanda in aplicatie, de la solicitare pana la expediere.

Uber Eats este o aplicatie separata de livrare de mancare folosind aceeasi tehnologie Uber. Uber Eats are un parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din aproximativ 500 de orase din mai mult de 36 de tari.

In Romania, Uber Eats a fost lansat in Bucuresti in 2018, unde in prezent pe aplicatie sunt peste 800 de restaurante partenere. Iasi este cel de-al treilea oras din Romania unde se poate comanda mancarea prin Uber Eats, dupa Timisoara. Aplicatia foloseste expertiza logistica si tehnologia Uber, iar acum este prezenta in peste 500 de orase la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri