Romanii de la BizzBikes lanseaza "prima bicicleta electrica pentru livrari"

Prezent la cel mai mare targ de biciclete din Europa, Eurobike 2018, producatorul roman de biciclete electrice BizzeBikes lanseaza prima bicicleta electrica pentru livrari la domiciliu, produsa in Romania, la Piatra Neamt. Denumita Bizze Delivery, bicicleta este destinata pietei de livrari la domiciliu din Europa, inclusiv Romania.

Co-fondatorul BizzeBikes, Ovidiu Teofanescu, anunta in premiera la Eurobike 2018 cel mai nou model de biciclete electrice produs in Romania: Bizze Delivery. Aceasta este destinata companiilor din industria alimentara care doresc sa-si eficientizeze timpii de livrare, sa reduca costul de livrare prin intermediul unui mijloc de transport care nu necesita combustibil si, implicit, sa adopte un model ecologic de a face business.

“Livrarile pe bicicleta au o crestere spectaculoasa in toata Europa si estimez ca in viitorul apropiat livrarile la domiciuliu se vor face in proportie de 80% cu bicicleta. Start-up-uri de success, precum Foodora, Deliveroo sau Uber Eats, sunt deja prezente in marile orase europene, validand eficienta unui astfel de sistem de livrare. Prin lansarea Bizze Delivery, bicicleta electrica pentru livrari, venim in intampinarea pietei de livrari pe bicicleta, oferind un vehicul special conceput pentru acest serviciu „ mentioneaza co-fondatorul BizzeBikes, Ovidiu Teofanescu.

Pe langa faptul ca este un mijloc de transport ecologic, Bizze Delivery nu necesita detinerea unui permis de conducere, nu trebuie inmatriculata, permitand accesul proprietarilor de afaceri la un segment nou de angajati, un nou tip de "livrator, nerestrictionat de limita de varsta ori de detinerea unui permis de conducere. Acesta din urma poate folosi cu usurinta un vehicul de livrare electric, ce preia cu pana la 90% efortul depus pentru deplasare, dubland astfel capacitatea de livrare zilnica, comparativ cu o bicicleta fara motor.

Un avantaj major al Bizze Delivery il reprezinta costurile de utilizare reduse, spre deosebire de scuter sau automobil. In cazul Bizze Delivery, cheltuielile aferente carburantului, uleiului si ale pieselor de schimb sunt eliminate, iar mentenanta anuala a bicicletei electrice are un cost modest. Avand o autonomie de pana la 150 de km/ zi, o singura bicicleta Bizze Delivery salveaza un buget estimat de 1500 lei in fiecare luna, care poate insemna salariul angajatului sau poate fi destinat promovarii afacerii.

Citeste si:
Facebook i-a blocat contul Dianei Șoșoacă
Facebook i-a blocat contul...

„Pretul unei biciclete electrice pentru livrari porneste de la 1700 Euro si poate ajunge pana la valoarea de 2600 Euro fara TVA, in functie de specificatiile tehnice solicitate. Vorbim de un cost de achizitie mult mai mic fata de un scuter sau o masina. Beneficiile sunt numeroase si ne-am bucura sa vedem un interes crescut pentru un astfel de produs si in Romania. Produsul a fost foarte apreciat la EuroBike, BizzeBikes fiind unul dintre putinii producatori mondiali de astfel de biciclete dedicate livrarilor. Momentan am contractat precomenzi din Olanda, Germania, Spania si Franta si intentionam sa ne dezvoltam reteaua de distributie in cat mai multe tari europene„ continua Ovidiu Teofanescu.

Bicicleta electrica Bizze Delivery este limitata la o viteza de 25Km/h, facand parte din clasa Pedelec, reglementata la nivel european, si poate fi echipata cu GPS pentru controlul intregii flote si cu o gama variata de cutii, genti si accesorii specifice livrarilor. Asadar, aceasta se adapteaza cu usurinta nevoilor individuale ale utilizatorilor, fie ca vorbim despre un simplu fast-food, pizzerie sau orice alt tip de restaurant.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri