Noile scurgeri de informatii legate iPhone-urile din generatia XS, pe care gigantul Apple urmeaza sa le lanseze in aceasta toamna, aduc in atentia fanilor imagini in care se poate observa designul si dimensiunile acestora.

Imaginile aparute in presa internationala infatiseaza 2 modele din gama iPhone XS, pe care reprezentantii companiei urmeaza sa le lanseze in aceasta toamna, confirmand unele zvonuri aparute anterior.

In imagini apare un model cu un ecran de 5.8 inch si unul ceva mai mare de 6.5 inch. De asemenea, zvonurile anticipeaza si un al treilea model, care nu este prezentat in aceste imagini, cu un ecran LCD de 6,1 inch ce va avea un pret mai avantajos.

iPhone XS: Cand are loc lansarea

Apple va prezenta noua gama de iPhone-uri pe 12 septembrie, mentinandu-si obiceiul de a-si programa evenimentele de prezentare la jumatatea lunii septembrie, de fiecare data la aceeasi ora. Pre-comenzile vor fi lansate incepand cu 14 septembrie, iar telefoanele ar urma sa ajunga la fanii iPhone intre 21-28 septembrie, conform techradar.com.

Preturi iPhone XS: cat se estimeaza ca vor costa noile modele lansate de Apple

Conform zvonurilor, iPhone XS ar putea fi lansat la un pret de 999$, in timp ce iPhone XS Plus va costa in jur de 1.199 de dolari. Cel de-al treilea model, cu ecranul LCD de 6,1 inch, despre care se vorbeste ca ar fi o versiune mai ieftina, ar putea avea un cost de 699$.

In ceea ce priveste culorile, zvonurile vorbesc despre un iPhone X Plus, modelul cu un ecran a carui diagonala este 6,5 inch OLED, ce va fi disponibil pe negru, alb si auriu. In ceea ce priveste modelul cu ecranul de 6,1 inch se vehiculeaza culorile gri, alb, albastru, rosu sau portocaliu.

Iphone-urile XS vor avea procesoare cu 20% mai rapide si vor consuma mai putina energie

iPhone XS ultimele iPhone-uri pret iPhone XS

sursa foto: shutterstock.com

TSMC, care furnizeaza anul acesta procesoare exclusiv pentru telefoanele produse de catre Apple, lucreaza la un procesor de 7 nanometri, ce va reduce dimensiunea noilor chip-uri cu 30% fata de modelele produse pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X.

Noile procesoare, denumite A12, vor fi cu 20% mai rapide si vor consuma cu 40% mai putina energie, o veste imbucuratoare pentru cei care asteapta ultimul varf de gama pregatit de cei de la Apple, despre care se spune ca va avea o baterie a carei autonomie va fi cu doar 10% mai mare decat a modelului precedent.

Sursa foto: By Al Medwedsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri