Softvision anunta dezvoltarea globala a companiei la un nivel fara precedent prin tranzactia cu Cognizant, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global, cu peste 261000 de angajati, prezent in Fortune 500 si pe locul 3 in top 10 al Global IT Service Providers. Tranzactia va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2018.

Cu o istorie de peste 20 de ani, Softvision este un partener transformational de incredere pentru portofoliul sau de clienti prezenti in Fortune 500, nume sonore la nivel international din diferite domenii de activitate.

Tranzactia cu Softvision este un pas important in strategia Cognizant, sinergia creata prin imbinarea competentelor ambelor companii plaseaza Cognizant in topul celor mai renumite companii de software din lume, oferind clientilor sai solutii inovative scalabile la cote globale.

Garant al calitatii exceptionale a produselor si serviciilor oferite, brandul Softvision si modul de operare al companiei, orientat spre clienti, oameni, proiecte si calitate, va fi pastrat si dupa preluarea de catre Cognizant.

„Este un pas spectaculos in istoria Softvision, istorie ce a inceput in urma cu 20 de ani in Cluj-Napoca, Romania. Traseul nostru va continua sa fie abrupt ascendent si in acest rol de varf de lance al Cognizant Digital Business. Succesul nostru este bazat in totalitate pe expertiza de neegalat a inginerilor nostri de software din Romania, iar acum Cognizant ne va aduce scala globala de care aveam nevoie. Vom continua sa oferim solutii software de ultima generatie pentru marile branduri ale lumii” ne spune Laurentiu Russo – Founder al Softvision.

“Pentru a fi competitivi in economia digitala, inovatia, viteza de implementare, aplicabilitatea in business, metodele agile de dezvoltare si utilizarea tehnologiilor de ultima ora sunt vitale pentru clietii nostri”, ne spune Gajen Kandiah - President, Cognizant Digital Business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri