Compania a inaugurat anul trecut doua sedii noi in Cluj-Napoca, dar si primul birou din Iasi, fiind astfel prezenta in Cluj-Napoca, Baia Mare si Iasi. Astfel, furnizorul de software a ajuns anul trecut la circa 570 de angajati, mai mult cu 170 fata de 2010, iar in prezent are circa 620 de salariati.

“Expansiunea companiei nu a atins inca punctul sau maxim si va continua intr-un ritm alert si in 2012. Sunt luate in considerare deschiderea unor birouri in afara tarii, precum si a unor noi sedii in Cluj-Napoca. Totodata in cursul acestui an SoftVision va deschide un sediu si in Timisoara.”, declara George Stan, director general al SoftVision.

Cauta dezvoltatori de software pentru iPhone si Android

Compania angajeaza seniori, dar si studenti in ani terminali si masteranzi. SoftVision recruteaza permanent dezvoltatori de software pentru iPhone, Android, Java, .Net Developers, C/C++, Software Testers, precum si specialisti in alte tehnologii specifice anumitor proiecte (J2ME, J2SE, Ruby on Rails, PHP, etc.).

In prezent SoftVision organizeaza doua training-uri gratuite: PHP Training, care se desfasoara intre 5 - 23 martie la sediile SoftVision din Cluj-Napoca si Iasi, respectiv primul training de Mac OS X, iPhone & iPad Development derulat la sediul din Iasi incepand cu 5 martie timp de 4 saptamani.

Citeste si:

Cu sediul la Cluj-Napoca, SoftVision opereaza pe piata locala de software outsourcing de aproximativ 14 ani si are birouri in Baia-Mare, Iasi si SUA (San Jose, California). Din portofoliul de clienti al SoftVision fac parte companii precum Microsoft, Toshiba, Verizon, Alcatel, IBM, Sharp, Procter & Gamble sau Mozilla.

Compania este specializata in tehnologii si limbaje de programare precum iOS, Android, Java (J2EE, J2SE, J2ME), C#, .NET/Windows, Web, PHP, JavaScript, Database, Application/Web server, Test Automation si altele.