Toate cele 500 de joburi sunt pentru piata din Romania, Softvision avand operatiuni si in SUA (Silicon Valley si Las Vegas).

Pentru ce tehnologii recruteaza

De altfel, dintre cei 1.500 de angajati ai companiei in jur de 1.300 lucreaza in Romania, iar restul in SUA. Softvision are birouri in Romania in Cluj-Napoca (750-800 de angajati), Bucuresti (120-130 de persoane), Iasi (200), Baia Mare (100-150), Timisoara (70).

„Vrem sa recrutam oameni pentru toate tipurile de tehnologii: Java, JavaScript, UI/UX Designer, PHP, Python, RoR, .NET (Web si Desktop), Mobile (iOS si Android), DB, QA Manual & Automation. Suntem cel mai mare angajator de specialisti pentru tehnologii mobile (iOS, Android si Windows) din Romania”, a declarat pentru wall-street.ro, Lia Apostol, senior marketing specialist in cadrul companiei.

Doar clienti din strainatate. 90% sunt din SUA

Softvision lucreaza doar pentru clienti din afara Romania, 90% dintre acestia fiind din SUA, iar restul din Europa. Compania dezvolta in regim de outsourcing peste 300 de proiecte pentru 200 de clienti din Europa si SUA, acoperind servicii si produse de tip dezvoltare software, testarea si asigurarea calitatii, aplicatii mobile, UI/UX Design, servicii de suport si altele.

”In 2016 planuim sa crestem si sa investim puternic in echipele noastre. Anul acesta vom continua si investitiile in infrastructura. O directie importanta o reprezinta atragerea de parteneriate strategice ce vor duce la extinderea Softvision atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala din SUA si Asia. Primii pasi in vederea sustinerii planurilor ambitioase de extindere si crestere au fost facuti de la finele anului 2015, cand am deschis un nou sediu in Las Vegas. In prezent, ne aflam intr-o perioada de crestere accelerata din perspectiva proiectelor in continua dezvoltare. adauga George Stan, directorul general al companiei.

Citeste si:

Softvision este o companie fondata in 1998 la Cluj-Napoca si este detinuta total de Laurentiu Russo (49 de ani), roman care detine si cetatenie americana. In 2014, furnizorul de software a avut o cifra de afaceri de 10 milioane de euro si profit net de 100.000 de euro, conform Ministerului de Finante. Oficialii companiei nu au oferit detalii despre evolutia financiara din 2015.

Compania are sediul central in Cluj-Napoca si filiale in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Baia Mare, dar si in SUA (Silicon Valley si Las Vegas). Intre clientii furnizorului de software se numara companii prezente in Top 500 Fortune, Silicon Valley si Wall Street, din domenii precum cel financiar-bancar, telecomunicatii, medical, educatie, media si multe altele. Printre acestia se numara Microsoft, Toshiba, Alcatel, Sharp, Swisscom, Sprint.