Softvision, cel mai mare angajator din IT cu capital 100% romanesc, vrea sa angajeze 500 de specialisti anul acesta, ajungand astfel la un numar de aproximativ 2.000 de salariati. In jur de 80% dintre locurile de munca disponibile sunt pentru Cluj, acolo unde a si fost fondata compania in 1998.

Toate cele 500 de joburi sunt pentru piata din Romania, Softvision avand operatiuni si in SUA (Silicon Valley si Las Vegas).

Pentru ce tehnologii recruteaza

De altfel, dintre cei 1.500 de angajati ai companiei in jur de 1.300 lucreaza in Romania, iar restul in SUA. Softvision are birouri in Romania in Cluj-Napoca (750-800 de angajati), Bucuresti (120-130 de persoane), Iasi (200), Baia Mare (100-150), Timisoara (70).

„Vrem sa recrutam oameni pentru toate tipurile de tehnologii: Java, JavaScript, UI/UX Designer, PHP, Python, RoR, .NET (Web si Desktop), Mobile (iOS si Android), DB, QA Manual & Automation. Suntem cel mai mare angajator de specialisti pentru tehnologii mobile (iOS, Android si Windows) din Romania”, a declarat pentru wall-street.ro, Lia Apostol, senior marketing specialist in cadrul companiei.

Doar clienti din strainatate. 90% sunt din SUA

Softvision lucreaza doar pentru clienti din afara Romania, 90% dintre acestia fiind din SUA, iar restul din Europa. Compania dezvolta in regim de outsourcing peste 300 de proiecte pentru 200 de clienti din Europa si SUA, acoperind servicii si produse de tip dezvoltare software, testarea si asigurarea calitatii, aplicatii mobile, UI/UX Design, servicii de suport si altele.

”In 2016 planuim sa crestem si sa investim puternic in echipele noastre. Anul acesta vom continua si investitiile in infrastructura. O directie importanta o reprezinta atragerea de parteneriate strategice ce vor duce la extinderea Softvision atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala din SUA si Asia. Primii pasi in vederea sustinerii planurilor ambitioase de extindere si crestere au fost facuti de la finele anului 2015, cand am deschis un nou sediu in Las Vegas. In prezent, ne aflam intr-o perioada de crestere accelerata din perspectiva proiectelor in continua dezvoltare. adauga George Stan, directorul general al companiei.

Softvision este o companie fondata in 1998 la Cluj-Napoca si este detinuta total de Laurentiu Russo (49 de ani), roman care detine si cetatenie americana. In 2014, furnizorul de software a avut o cifra de afaceri de 10 milioane de euro si profit net de 100.000 de euro, conform Ministerului de Finante. Oficialii companiei nu au oferit detalii despre evolutia financiara din 2015.

Compania are sediul central in Cluj-Napoca si filiale in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Baia Mare, dar si in SUA (Silicon Valley si Las Vegas). Intre clientii furnizorului de software se numara companii prezente in Top 500 Fortune, Silicon Valley si Wall Street, din domenii precum cel financiar-bancar, telecomunicatii, medical, educatie, media si multe altele. Printre acestia se numara Microsoft, Toshiba, Alcatel, Sharp, Swisscom, Sprint.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri