Cognizant Softvision, lider global pe piata software, anunta astazi, editia 2019 a Conferintei Programmers’ Week, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologiei din Romania. Dezvoltat de companie pentru experti in tehnologie, ingineri software si programatori deopotriva, Programmers’ Week va avea loc in perioada 9-13 septembrie 2019, in Bucuresti. In premiera, la editia din acest an vor putea participa si developeri din intreaga lume, inclusiv la Tech Talks, eveniment prezentat de specialisti Cognizant Softvision.

Anul acesta, Programmers’ Week se va adresa unei comunitati extinse, la intersectia dintre business si tehnologie. Programul va include 4 zile de dezbateri despre tehnologie (Tech Talks) si 256 Conference, ce reuneste speakeri nationali si internationali de top. Evenimentele vor fi urmate, in octombrie, de cel mai mare Coding Contest organizat in Romania pana la acest moment. Prima editie Programmers’ Week a avut loc acum 5 ani, in Romania, iar anul trecut evenimentul s-a adresat comunitatii globale Cognizant Softvision.

„Traim in era in care tehnologia este business, iar business-ul este tehnologie”, a declarat Alin Turcu, Mobile & Artificial Intelligence Community Manager, Cognizant Softvision. „Suntem bucurosi sa cream o punte intre business si comunitatile tehnice, pentru a incuraja inovatia si pentru a genera idei care transforma nu doar business-uri, ci si societatea, in ansamblul ei. Prin Programmers’ Week, le oferim developerilor oportunitatea de a interactiona cu cei mai buni si, in acelasi timp, le lansam provocarea de a crea solutii revolutionare care folosesc unele dintre cele mai noi tehnologii ale momentului”.

Principalele evenimente din cadrul Programmers’ Week (Hotel Intercontinental, Bucuresti) includ:

  1. Tech Talks: o serie de webminarii care acopera ramuri diverse ale tehnologiei, sustinute de specialisti din cadrul Cognizant Softvision. Dezbaterile vor avea loc in perioada 9-12 septembrie 2019, iar accesul la streaming este gratuit, in baza inregistrarii prealabile.
  2. 256 Conference va fi organizata in 13 septembrie, chiar in Ziua Mondiala a Programatorului, si va gazdui speakeri locali si internationali de top, in dezbateri despre trenduri in tehnologie la nivel mondial. Printre subiectele de pe agenda se numara: Internet of Things, Inteligenta Artificiala, Machine Learning, Mobile si multe altele.
  3. Cel mai mare concurs de programare – Coding Contest organizat in Romania pana la momentul de fata va avea loc in perioada 19-20 octombrie 2019. Competitia isi propune sa reuneasca peste 200 de programatori, grupati in aproximativ 50 de echipe cat mai diverse tehnic, care vor fi provocate sa ofere cele mai bune idei pe teme precum: Chat Bots, AR/VR, Internet of Things, Artificial Intelligence si tehnologii de Machine Learning. Participantii vor avea sansa sa castige premii cuprinse intre 5.000 si 25.000 de dolari.

Pe lista speakerilor la 256 Conference se numara:

  • Malcolm Frank, Presedinte, Cognizant Digital Business
  • Andres Angelani, Chief Executive Officer, Cognizant Softvision
  • Shaun Walker, Technical Director and Guildmaster, Enterprise Cognizant Softvision
  • Bret Greenstein - Vice President and Global Head of Artificial Intelligence, Cognizant
  • Victor Rentea, Trainer Independent and Coach, Java Champion, Lead Architect, IBM Romania
  • Axel Fontaine, Founder and CEO of Boxfuse | Creator and Project Lead of Flyway
  • Vlad Iliescu, Head of Ai @ Strongbytes, Microsoft MVP
  • Vlad Zelinschi, CTO @ Strongbytes, Google Developer Expert
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri