Apple are in plan schimbari majore in iPhone-urile anului 2019

Pentru prima oara in ultima decada, Apple a fost fortata sa isi revizuiasca negativ estimarile de venituri pe primul trimestru anual. Intr-o scrisoare trimisa actionarilor, Tim Cook, CEO-ul companiei, a dat vina aproape exclusiv pe vanzarile slabe ale noilor modele de iPhone.

“Upgrade-urile iPhone-urilor nu au fost primite atat de bine precum ne asteptam”, a spus Tim Cook.

Recent insa, un analist a subliniat ca parte din problemele Apple vin de la pretul foarte mare al produselor si schimbari neinspirate de design.

Cateva dintre viitoarele schimbari

Rapoarte din piata citate de Wall Street Journal subliniaza ca succesorul iPhone XS Max – cel mai mare si cel mai scump dintre telefoanele Apple – va avea 3 camere dorsale, fata de doua in prezent.

iPhone XS va avea insa, in continuare, tot doar 2 camere. Succesorul iPhone XR, un device care nu a avut rezultatele asteptate de companie, va avea, de asemenea, doua camere, un upgrade de la una singura in prezent.

Citeste si:
Ce spune Apple despre lansarea iPhone 12, care ar urma să aibă și...
Ce spune Apple despre...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Totodata, Apple ia in calcul eliminarea unor functionalitati pentru a elimina din costuri, compania luand in calcul functionalitatea 3D Touch.

Cel mai probabil, compania va lansa pe piata produse mai ieftine decat cele anterioare, incercand astfel sa isi recastige clienti in special in China, una dintre cele mai mari piete din lume si unde Apple a inregistrat scaderi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri