Pentru prima oara in ultima decada, Apple a fost fortata sa isi revizuiasca negativ estimarile de venituri pe primul trimestru anual. Intr-o scrisoare trimisa actionarilor, Tim Cook, CEO-ul companiei, a dat vina aproape exclusiv pe vanzarile slabe ale noilor modele de iPhone.

“Upgrade-urile iPhone-urilor nu au fost primite atat de bine precum ne asteptam”, a spus Tim Cook.

Recent insa, un analist a subliniat ca parte din problemele Apple vin de la pretul foarte mare al produselor si schimbari neinspirate de design.

Cateva dintre viitoarele schimbari

Rapoarte din piata citate de Wall Street Journal subliniaza ca succesorul iPhone XS Max – cel mai mare si cel mai scump dintre telefoanele Apple – va avea 3 camere dorsale, fata de doua in prezent.

iPhone XS va avea insa, in continuare, tot doar 2 camere. Succesorul iPhone XR, un device care nu a avut rezultatele asteptate de companie, va avea, de asemenea, doua camere, un upgrade de la una singura in prezent.

Totodata, Apple ia in calcul eliminarea unor functionalitati pentru a elimina din costuri, compania luand in calcul functionalitatea 3D Touch.

Cel mai probabil, compania va lansa pe piata produse mai ieftine decat cele anterioare, incercand astfel sa isi recastige clienti in special in China, una dintre cele mai mari piete din lume si unde Apple a inregistrat scaderi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri