Odata cu progresul tehnologie apar tot felul de gadgeturi pentru casa care schimba foarte mult stilul nostru de viata. Gasiti mai jos cateva astfel de dispozitive.

Dispozitivele inteligente pentru casa ofera solutii rapide la probleme de zi cu zi. Acestea ne elibereaza de anumite sarcini de rutina si ne ofera, la schimb, mai mult timp pentru lucrurile care conteaza. Iata cateva exemple cu astfel de gadgeturi pentru casa.

Gadgeturi pentru casa - dispozitive smart

Boxa inteligenta Google Home

Google Home Mini este un dispozitiv compact si multifunctional. Poate fi folosit pentru a asculta muzica sau ca asistent personal pentru a va furniza stiri, prognoza meteo sau pentru a va aminti de intalnirile programate. Google Home Mini poate fi utilizata si pentru a controla diverse gadget-uri din casa ta, aceasta fiind compatibila cu Chromecast, Nest si Philips Hue. Astfel, poti controla cu ajutorul comenzilor vocale continutul de pe tv sau ajustarea luminozitatii. Este astfel un gadget performant si versatil. Poate fi comandat aici.

Becul inteligent LED Philips Hue

Acest bec smart va permite sa alegeti din 16 milioane de culori in aplicatia Hue. Puteti seta orice nuanta de lumina alba - de la lumina naturala energizanta rece, pana la lumina alba, calda si relaxanta. De asemenea, puteti controla luminile de la distanta. Becul inteligent de la Philips va permite sa conectati pana la 50 de lumini si 10 accesorii la consola Philips Hue. Dispozitivul poate fi comandat aici.

Dezumidificator Star-Light

Calitatea aerului locuintei noastre este extrem de importanta, iar pastrarea unui mediu cu o umiditate potrivita si recomandata pentru a evita efectele negative pe termen lung reprezinta o necesitate. Unul dintre gadgeturile pentru casa care va pot ajuta in acest sens este dezumidificatorul Star-Light DHD-1218W, destinat controlului umiditatii. Acesta lucreaza in liniste fara sa deranjeze, improspatand aerul din atmosfera la un nivel de zgomot de 40 dB, nefiind nevoit sa il opriti inainte de culcare. Se gaseste aici.

Robot aspirator iRobot Roomba

Navigarea precisa prin iAdapt 2.0 cu localizare vizuala si sistemul de curatare in trei trepte AeroForce asigura o curatare perfecta de pana la 185 m². Puteti controla robotul Roomba 966 oricand si oriunde, datorita aplicatiei pentru mobil iRobot HOME. Dispune de un sistem de curatare in trei trepte AeroForce, ceea ce mareste eficienta aspirarii cu pana la 50%. Peria laterala ii permite robotului Roomba curatarea eficienta din jurul mobilierului, de-a lungul peretilor, din colturile camerelor si din zonele greu accesibile. Il cumparati de aici.

Xiaomi Mi Robot Vacuum este varianta mai ieftina a aspiratoarelor fara fir, prin aplicatia mobila Mi Home. Acest gadget pentru casa dispune de tehnologia Smart Vision Mapping. Are un motor Brushless - fara perii, pentru durata de viata foarte mare si eficienta energetica maxima. Are o autonomie de 2,5 ore per ciclu si incarcare automata. Dupa finalizarea ciclului de curatare, robotul se incarca singur si este din nou gata de actiune. Il cumparati de aici.

Termostat Smart Honeywell Lyric T6R

Lyric T6 este compatibil cu centrale termice pe gaz, centrale combi (incalzire + acm) si pompe de caldura. Controlul temperaturii se poate face prin mai multe smartphone-uri sau tablete, pentru toata familia. Termostatul inteligent Lyric T6R functioneaza cu Apple HomeKit si AmazonEcho, astfel ca puteti prelua controlul de oriunde. Lyric stie cat dureaza pentru ca locuinta sa ajunga la temperatura potrivita, eliminand experimentele si reducand facturile de energie. Dispozitivul pentru casa poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri