Trei antreprenori lansează CasaDeIdei.ro, platformă pentru designeri de interior, arhitecți și producători home & deco

Marius Cealera, Marcel Iancău și Mihai Iordache au lansat Casa De Idei, un spațiu virtual în care profesioniștii, arhitecții, designerii și micii producători se întâlnesc cu oamenii dornici să își creeze spații de locuit sau de lucrat diferite

„Casa de Idei este o platformă care aduce laolaltă atât profesioniştii, cât şi pasionaţii de design interior. Sute de produse, fotografii inspiraționale, sfaturi, trenduri şi o bază de specialişti din industrie – asta înseamnă în doar câteva cuvinte Casa De Idei”, spune Cealera Marius, co-fodator Casa De Idei.

Prin intermediul platformei, arhitecții, designerii, producătorii și constructorii se află în contact direct cu utilizatorii interesați de colaborarea cu profesioniști, acesta reprezentând un beneficiu substanțial prin atragerea de noi clienți și accesul la utilizatori direct interesați de servicii de home design. Mai mult decât atât, Casa De Idei, permite profesioniștilor înregistrați să încheie colaborări unii cu ceilalți, oferind astfel servicii complementare și crescând șansele proiectelor de succes.

Platforma dispune și de o structură de tip Marketplace, ceea ce permite producătorilor expunerea și vânzarea directă a produselor lor, fie prezentate în prealabil în secțiunea de idei și inspirație, fie listate în mod direct spre vânzare.

Peste 10.000 de utilizatori în următorii 5 ani

Platforma Casa De Idei este rezultatul transpunerii din teorie în practică a unui proiect realizat în cadrul unui program MBA și a beneficiat până acum de validare atât prin studiile de piață realizate, cât și investițiile pe care cei trei antreprenori au reușit să le atragă prin fonduri europene și prin participarea la competiția WeAccelerate by Telekom.

Citeste si:
Când lansează STS platforma privind certificatele digitale COVID
Când lansează STS platforma...

Planurile de viitor implică dezvoltarea platformei Casa De Idei, cei trei antreprenori având ca obiectiv generarea a 100.000 de idei în primii doi ani de funcționare, cât și ca platforma să devină una regională în următorii 5 ani de funcționare, cu peste 10.000 de utilizatori autentificați.

„Ne dorim ca proiectul Casa De Idei să devină un reper în industria de design și amenajări din România și să fie recunoscut de asociațiile profesionale”, spune Mihai Iordache, co-fondator Casa De Idei.

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri