Samsung amana livrarea Galaxy Fold. Ce spun analistii?

Samsung a luat decizia de a amana livrarile terminalului de 9.000 de lei, Galaxy Fold, ca urmare a review-urilor in general negative din partea jurnalistilor si bloggerilor. Acest lucru ar urma sa loveasca in brand-ul companiei, pe termen scurt, spun analistii citati de CNBC.

Compania ar fi trebuit sa inceapa livrarile Galaxy Fold pe 26 aprilie. Dupa ce mai multi jurnalisti au avut probleme cu terminalul, oficialii Samsung au anuntat ca telefonul “mai are nevoie de testari” inainte de a fi trimis clientilor. Compania a spus ca urmeaza sa anunte o data ulterioara de livrare, “in urmatoarele saptamani”.

Daca amanarea se va prelungi, aceasta va lovi aproape sigur in actiunile companiei sud-coreene, spune Daniel Yoo, head of global strategy la compania de securitate Kiwoom Securities. Acesta a spus ca, desi Galaxy S10 este un terminal “foarte satisfacator”, succesul Galaxy Fold va decide daca Samsung va ramane un lider in industrie la nivel de avansuri tehnologice.

Bob O’Donnel, presedinte si fondator la Technalysis Research, a spus ca intarzierea va lovi in brandul Samsung. „Da, va lovi in brandul Samsung, insa nu va fi ceva major. Nu va fi in niciun caz ca anvergura exploziei bateriei Note 7”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri