Conform unui sondaj realizat de Samsung, trei din patru persoane preferă să aibă un singur dispozitiv care să țină locul telefonului, tabletei și chiar a laptopului. Propunerea Samsung este Galaxy Z Fold2 5G, a doua generație de telefoane pliabile pe care compania coreeană o lansează și care răspunde acestei nevoi. Întreaga experiență a unui smartphone pliabil a fost regândită, astfel că modelul Galaxy Z Fold2 5G vine cu îmbunătățiri la cele mai importante capitole, oferind acea experiență mobilă extraordinară, pentru cei care doresc să aibă acces la tehnologii de top.

Cu Galaxy Z Fold2, ai acces viteze ultra-rapide, datorită compatibilității complete cu rețeaua 5G, susținute de o baterie ce rezistă întreaga zi de 4.500mAh și o încărcare super rapidă, ceea ce înseamnă că poți face mai mult fără să te preocupe de durata de viață a bateriei. Galaxy Z Fold2 oferă, de asemenea, conexiune prin Samsung DeX wireless pentru o productivitate lipsită de conexiuni prin cablu și o tehnologie UWB (Ultra Wide Band integrată în dispozitiv, ceea ce face ca partajarea fișierelor, a fotografiilor sau a videoclipurilor să se realizeze rapid și ușor cu ajutorul funcției Nearby Share).

Galaxy Z Fold2 5G este telefonul care face față atât unei zile încărcate la birou, cu multe task-uri, prezentări de susținut, cât și unui concediu dedicat fotografiei în natură. Dacă mai ai nevoie de motive în plus, iată mai jos câteva care să te convingă că Galaxy Z Fold2 poate fi telefonul ideal pentru tine:

Experiențe de conținut complete și imersive

Ecranul secundar Infinity-O de 6,2 inci permite opțiuni extinse de utilizare, astfel încât să îți poți e-mail-urile, să cauți informații de interes sau chiar să urmărești conținutul preferat, fără a fi nevoie să depliezi dispozitivul de fiecare dată.

În momentul în care acesta este depliat, ecranul principal masiv de 7,6 inci cu rată de reîmprospatare adaptabilă de 120 Hz oferă o experientă imersivă, fluentă, atât în derularea conținutului, dar și în jocuri sau în vizionarea de conținut multimedia. Pentru o experiență de utilizare completă, Galaxy Z Fold2 vine dotat cu cel mai bun sunet dinamic disponibil pe un dispozitiv Galaxy, cu un efect stereo îmbunătățit și un sunet mai clar oferit de boxe duale bazate pe tehnologia high-dynamic.

Multitasking fără limite

Galaxy Z Fold2 5G este telefonul perfect pentru productivitate. De exemplu, datorită ferestrei multi-active, ecranul poate fi controlat cu ușurință. Productivitatea crește atunci când ai posibilitatea să deschizi mai multe fișiere în aceeași aplicație, pe care le poți vizualiza și edita simultan. Cu funcția drag & drop poți glisa textul, imaginile și documentele dintr-o aplicație în alta pentru un transfer instant.

Fotografii impresionante

Când vine vorba de camera foto, un alt element fundamental al smartphoneurilor de ultimă generație disponibile în piață, Galaxy Z Fold2 oferă o experiență unică, cu ajutorul celor trei configurații de camere: o cameră frontal și una amplasată pe ecranul secundar, ambele de selfie, fiecare cu o rezoluție de 10MP și un câmp vizual (FOV) de 80 de grade, și o camera triplă, amplasată pe spate, cu o rezoluție de 12 MP: Ultra Wide, Wide-angle și Telephoto, de 123, 83, respectiv 45 de grade. Prin modurile Pro Video, Single Take, Bright Night și Night Mode, orice momentul poate fi transformat într-o amintire remarcabilă, la o calitate de top. Tehnologia video vine cu specificații precum Dual OIS, zoom optic de 0,5 x out și 2x in, HDR10 DR10 și Traking AF (Auto-Focus).

În plus, datorită fleixibilității lui Galaxy Z Fold2 5G, poți realiza un selfie de înaltă calitate cu ajutorul camerelor din spate, în timp ce folosești opțiunea de previzualizare pe ecranul secundar.

Samsung este singura companie care are în portofoliu o gamă dedicată telefoanelor pliabile; anul acesta, pe lângă varianta îmbunătățită a lui Galaxy Fold, Galaxy Z Fold2 5G si Galaxy Z Flip, Samsung a lansat și a doua versiune a lui Galaxy Flip, Galaxy Z Flip 5G.

Mai multe detalii despre smartphone-urile pliabile de la Samsung găsiți aici: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-z-fold2/.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri