Cei care nu ati reusit sa profitati de reducerile de Pasti mai aveti o sansa acum, cand s-a lansat campania cu reducerile lunii mai, ca sa va luati cateva gadgeturi pe care le voiati de mai mult timp.

Daca ati tot asteptat sa mai scada preturile la unele gadgeturi, reducerile de mai ar putea fi momentul potrivit sa faceti achizitii noi. Iata cateva recomandari de dispozitive pe care le gasiti acum la pret redus.

Reduceri de mai

Telefon mobil Samsung Galaxy S9+

Smartphone-ul are un ecran cu diagonala de 6,2 inch, rezolutie QHD si margini foarte mici sus si jos. Telefonul are 6 GB memorie RAM si pana la 400 GB de spatiu de stocare. Bateria de 3500 mAh asigura o autonomie de cel putin o zi si permite incarcarea rapida si wireless. Face fotografii de calitate la lumina zilei si in conditii de luminozitate foarte scazuta. Functia de Live Translation ofera traducere in timp real. Profita de reducerile lunii mari si comanda telefonul de aici.

Incarcator Wireless

Si daca tot am mentionat mai sus de incarcarea fara fir, acest incarcator wireless A+ cu licenta Qi este si el in catalogul cu reduceri de mai. Este elegant, usor si incarca destul de bine. Poti incarca un acumulator de 3000 mAh in mai putin de doua ore si jumatate. Este un incarcator wireless universal, care poate fi folosit pentru orice telefon care este compatibil cu QI. Standul de incarcare este redus cu 53% si poate fi cumparat de aici.

Reducerile lunii mai - ceasuri smart

Smartwatch Samsung Gear S3

Ceasul inteligent Gear S3 ofera o senzatie si un look de ceas premium. Este conceput pentru a rezista zile intregi fara sa aveti nevoie de telefon sau de reincarcare. Ecranul are afisaj Super AMOLED de 1,3 inci, cu 15 tipuri de design preinstalate si mai multe disponibile in magazinul de aplicatii Gear. Smartwatch-ul va permite sa raspundeti sau sa respingeti apeluri telefonice, dezactivati alarme, controlati volumul si nivelurile de luminozitate ale ecranului, navigati prin aplicatii si prin e-mailuri. Bateria poate duce pana la 4 zile cu o singura incarcare. Se gaseste printre reducerile de mai si poate fi comandat de aici.

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active foloseste senzori de miscare dedicati pentru a urmari automat sapte tipuri de activitate. Ceasul smart monitorizeaza ritmul cardiac si trimite alerte instantanee atunci cand detecteaza o frecventa cardiaca anormala. De asemenea, poate detecta nivelul de stres si va poate ghida sa-l reduceti prin respiratie ghidata si urmareste cele patru etape ale somnului. Galaxy Watch Active tine evidenta activitatilor zilnice timp de peste 45 de ore printr-o singura incarcare. Profitati de reducerile de mai si achizitionati ceasul la jumatate de pret de aici.

Reduceri de mai - bratari de fitness

Bratara sport Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 este o bratara inteligenta gandita pentru a monitoriza starea fizica si de sanatate a utilizatorilor, in timpul oricaror activitati. Aceasta poate fi scufundata in apa pana la 50 m, asa ca o puteti folosi si pentru inotul in piscina sau in mare. Ecranul tactil OLED are 0.78 inci si permite alunecarea usoara a degetului intre optiunile din meniu. Printre alte functii se numara primirea de apeluri si mesaje, sincronizarea cu aplicatiile de smartphone si monitorizarea mai multor date referitoare la sanatate: ritm cardiac, numar de pasi, ore de somn, calorii arse. Cu ocazia reducerilor de mai, bratara poate fi cumparata de aici cu 35% mai ieftin.

Bratara de fitness Garmin Vivosport

Tot in oferta cu reducerile lunii mai este si aceasta bratara sport. Este un tracker de activitate inteligent cu puls la incheietura si GPS, care include instrumente de monitorizare a pregatirii fizice si functia de monitorizare a nivelului de stres. Bratara sport va permite sa primiti mesaje text, actualizari de pe retelele sociale, email, accesati comenzi pentru muzica si utilizati functia LiveTrack pentru a permite prietenilor sa va urmareasca activitatile. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile in mod ceas inteligent si de 8 ore in modul GPS. Bratara de fitness este redusa cu 42% si se gaseste aici.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri