Reducerile din aceasta vara continua cu vanatoarea de stocuri, asa ca puteti profita de Stock Busters, unde gasiti reduceri la smartwatch-uri Samsung, Apple Watch, Xiaomi.

Smartwatch-urile lansate de brandurile renumite de tehnologie imbina cu succesul designul elegant si functionalitati utile, astfel ca dispozitivele pot fi purtate atat la tinute smart, cat si atunci cand faceti sport.

S-a dat startul la campania Stock Busters care aduce reduceri la smartwatch-uri Samsung, Apple Watch, Xiaomi, iar noi am ales cateva modele pe care vi le recomandam.

Ceas Smartwatch Samsung Gear S3

Gear S3 ofera o senzatie si un look de ceas premium. Este conceput pentru a rezista zile intregi fara sa aveti nevoie de telefon sau de reincarcare. Ceasul smart are un difuzor incorporat care va permite sa sunati sau sa raspundeti la apeluri direct de pe dispozitiv. De asemenea, acum puteti sa faceti cumparaturi sau sa platiti un serviciu aproape oriunde puteti folosi cardul chiar daca nu aveti telefonul sau portofelul la voi, pentru ca Gear S3 accepta tehnologiile de plata MST. Ceasul rezista la praf si murdarie si poate fi scufundat in apa la cel mult 1,5 metri sau timp de 30 de minute. Este acum redus cu 32% si poate fi cumparat de aici.

Ceas inteligent Xiaomi Amazfit Pace

Ceasul inteligent are multe caracteristici utile, cum ar fi senzorul de ritm cardiac, GPS-ul incorporat, buton info si pedometru. Cu o singura atingere puteti afla informatii detaliate despre timp, ritmul cardiac, pozitie, distanta acoperita. Obtineti notificari instant din diferite aplicatii, ca Facebook, Wechat, WhatsApp, sau daca primiti un apel sau un mesaj pe telefon. Smartwatch-ul poate stoca aproximativ 500 de melodii, care pot fi redate prin castile wireless. Are o autonomie de circa 11,6 zile in modul ceas sau aproximativ 5 zile in modul de functionare. Cu o reducere de 15%, il puteti comanda aici.

Apple Watch 3

Fanii Apple pot opta pentru acest smartwatch al brandului. Chiar daca nu este ultimul model lansat, dispune de functionalitati avansate. Este dotat cu GPS si altimetru, puteti stoca pe el muzica, poate fi tinut la incheietura chiar si la inot in mare sau in piscina. Aplicatia pentru antrenament monitorizeaza tot, de la o plimbare pana la un sprint cu bicicleta, fiind dotat cu tracker inteligent de activitate. De asemenea, va ajuta sa va planificati intreaga zi si puteti sa trimiteti mesaje, sa apelati si sa primiti invitatii la intalniri. Ceasul smart este mai ieftin cu 30% si poate fi gasit aici.

Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active are un design discret si un afisaj clar. Ceasul inteligent foloseste senzori de miscare dedicati pentru a urmari automat sapte tipuri de activitate. Va monitorizeaza ritmul cardiac si trimite alerte instantanee atunci cand detecteaza o frecventa cardiaca anormala. De asemenea, poate detecta nivelul de stres si va ajuta sa-l reduceti prin respiratie ghidata. Functia Galaxy Watch Active permite sa trimiteti raspunsuri personalizate utilizand functia speech-to-text, emoticoane sau tastatura intuitiva in timp ce telefonul se incarca pe standul sau. De asemenea, smartwatch-ul urmareste cele patru etape ale somnului. Ceasul se gaseste aici si are o reducere de 12%.

Smartwatch si bratara fitness MAX

Dispune de functia de monitorizare a ritmului cardiac HRM, pedometru, precum si monitorizare a somnului prin masurarea duratei de somn profund, a somnului non-REM si starea de trezire. Ceasul inteligent va permite sa controlati telefonul pentru a putea face poze, iar atunci cand vine un apel sau un mesaj, bratara se va aprinde si va vibra. Smartwatch-ul are un aspect foarte placut si relativ elegant, cu luminozitate foarte buna chiar si in conditii de soare. Meniul este foarte usor de intuit si se sincronizeaza usor cu telefonul mobil. Gasiti ceasul smart aici, cu o reducere de 46%.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri