Chiar daca vremea de afara este destul de capricioasa, tot vine vara si caldurile, mai devreme sau mai tarziu. Ca sa fii pregatit, avem cateva recomandari de oferte la aparate pentru apartamente mari si mici.

Ca sa nu mai suferi ca vara e prea cald, iar iarna e prea frig, ia-ti un aparat de aer conditionat care sa mentina in casa temperatura ideala. Gasesti mai jos cateva oferte la aparate pentru apartamente mari si mici.

Aparat de aer conditionat Star-Light

Star-Light iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone. Functia 3D Inverter ajuta la distribuirea cat mai egala a aerului in incapere, prin sistemul sau de balansare verticala si orizontala. Functia Turbo poate „grabi” viteza de distribuire a aerului rece sau cald, astfel incat incaperea se va raci sau incalzi mult mai rapid decat in mod normal. Functia Timer ii permite aparatului sa porneasca si sa opreasca in orice moment in intervalul de 24 de ore. Functia de dezumidificare ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali. Aparatul de aer conditionat este redus cu 32% si poate fi cumparat de aici.

Aparat de aer conditionat Daewoo

Pe langa functia de racire, aerul conditionat Daewoo ofera si functia de incalzire. Are clasa de eficienta energetica racire A++. Aparatul este silentios. Prin apasarea butonului "Turbo", aparatul de aer conditionat va raci aerul din incapere pana la maximum 16°C sau il va incalzi pana la maximum 31°C. Este potrivit pentru apartamente mari si mici, intrucat poate furniza un volum mare de aer care poate sa ajunga la o distanta de pana la 18m. Prin utilizarea functiei Dry, aparatul de aer conditionat Daewoo reduce umiditatea aerului. Comanda aparatul de aer conditionat de aici.

Aparat de aer conditionat Heinner

Datorita functiei Follow Me, aparatul de aer conditionat urmareste temperatura ambientala din jurul telecomenzii. Prin activarea functiei SILENT, se reduce zgomotul ventilatorului unitatii interioare, iar functia Mute Operation opreste orice sunet. Aparatul dispune de functia Turbo, de racire/ incalzire rapida a incaperii, Timer pentru a seta pornirea/ oprirea aparatului oricand intr-un interval de 24h, precum si Sleep Mode, care reduce intensitatea functionarii in timp ce tu dormi. Avand o reducere de 40%, aparatul poate fi comandat de aici.

Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian

Dispozitivul are un panel fotosenzitiv ce regleaza automat afisajul si sunetul display-ului. Astfel, atunci cand se stinge lumina in camera, acesta se intuneca incet si este oprit orice sunet. Revine la normal atunci cand se lumineaza din nou camera.
Dispune de wi-fi pentru a porni aparatul de oriunde ai fi. Ionizatorul elibereaza ioni negativi si pozitivi la interior, prin care se realizeaza curatarea a aerului si diminuarea mirosurilor neplacute. Aparatul este acum la promotie si se gaseste aici.

Aparat de aer conditionat Whirlpool

Functia 4D airflow inlet a aparatului asigura o racire rapida, un schimb eficient de caldura, din care rezulta o eficienta energetica ridicata. AC selecteaza automat un mod adecvat de operare (racire, ventilator, uscat), in functie de temperatura din interiorul camerei.
Caracteristica Sense Sleep permite aparatului sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora, pana la 2 ° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte prea frig pe timp de noapte. Aparatul de aer conditionat poate fi achizitionat de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri