Chiar daca am trecut de jumatatea primei luni de vara, temperaturile caniculare fac zilele sa para mai lungi iar toamna departe. Daca inca nu aveti acasa ori la birou un aparat de aer conditionat, acum sunt ultimele reduceri pe care nu le puteti rata.

Multi dintre noi am trecut prin zile de vara caniculare, incercand sa ne racorim fara succes cu un ventilator sau, din contra, in primele zile de iarna petrecute in frig, cu calorifere reci, incercand sa ne incalzim cu solutii ineficiente.

Profitati de ultimele reduceri la aparate de aer conditionat ca sa rezolvati doua probleme cu o singura solutie.

Reduceri la aparate de aer conditionat

Aparat de aer conditionat Star-Light

Dotat cu agentul frigorific de ultima generatie R32, aparatul de aer conditionat Star-Light are un impact redus asupra mediului inconjurator. Dotat cu functia Inverter si cu clase energetice superioare, atat la racire, cat si la incalzire, aparatul de aer conditionat asigura o temperatura optima pentru relaxare. Functia de dezumidificare pastreaza aerul curat si va fereste de problemele de sanatate asociate, precum iritatiile ochilor, nasului si gatului. Aparatul de aer conditionat are acum o reducere de 30% si poate fi comandat de aici.

Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian

Cu un design deosebit al panelului, acest aparat de aer conditionat aduce un plus de eleganta in casa voastra. Panelul fotosenzitiv regleaza automat afisajul si sunetul displayului. Astfel, atunci cand se stinge lumina in camera, afisajul se intuneca incet. Aparatul permite controlul WiFi, asa ca puteti activa pornirea aparatului de la birou sau de oriunde exista conexiune la internet. Prin activarea functiei Mute Operation se opreste orice sunet. Functia Turbo asigura incalzirea/ racirea rapida a incaperii, iar cu ajutorul unui timer puteti seta pornirea/ oprirea aparatului de aer conditionat oricand intr-un interval de 24h. Puteti cumpara aparatul de aer conditionat de aici, la un pret redus cu 23%.

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal

Cu functia Follow Me, produsul urmareste temperatura ambientala din jurul telecomenzii (prin citirea senzorului aflat in telecomanda). Va puteti bucura de liniste prin activarea functiei Silent, care reduce zgomotul ventilatorului unitatii interioare si functiei Mute Operation, care opreste orice sunet. Pentru racirea/ incalzirea rapida a incaperii, poti folosi cu incredere functia Turbo. Tehnologia 3D Inverter ofera un confort sporit, fiabilitate crescuta si economisirea energiei prin utilizarea optima a compresorului. Aparatul de aer conditionat poate fi achizitionat acum cu 30% mai ieftin de aici.

Ventilatoare la reducere

Daca din anumite motive nu va puteti instala un aparat de aer conditionat, puteti face fata caldurii cu un ventilator, mai ales ca acum are loc revolutia si gasiti mai multe modele aflate la reducere.

Ventilator cu picior Star-Light

Un ventilator puternic precum Star-Light poate crea senzatia de briza pe care vi-o doriti in anotimpul calduros. Avand o putere de 60W, acest ventilator creeaza o circulatie care va asigura un flux racoros, fara grija problemelor de sanatate. Fiind dotat cu timer, ventilatorul poate fi setat sa se opreasca in cazul in care doriti sa il lasati pornit peste noapte, iar cu telecomanda aveti control total chiar si de la distanta. Ventilatorul este silentios, inaltimea este reglabila si permite modificarea directiei de suflare. Cumparati acum ventilatorul cu doar 121 de lei de aici.

Ventilator metalic de podea Star-Light

Unul dintre cei mai buni prieteni vara este un ventilator care sa racoreasca la temperaturile toride, iar acest ventilator de la Star-Light iti poate aduce briza marii acasa ori la birou. Reglajele incluse va ajuta il faceti mai prietenos in functie de situatie, creand un climat placut, suficient de racoros pentru a va relaxa. Are un motor de 100W ce ii confera suficienta putere pentru a genera racoarea de care ai nevoie. Este dotat cu un comutator de viteza cu 3 trepte, avand un nivel de zgomot redus. Ventilatorul este acum redus la jumatate de pret si poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri