Un televizor cu diagonala mare si calitate superioara iti poate experienta de cinema in confortul casei tale. Daca mai prinzi si niste televizoare smart cu reduceri de peste 50%, am putea spune ca ai dat lovitura, iar acum chiar ai ocazia sa o faci. Avem noi cateva recomandari.

Retailerul online de electronice evoMAG sarbatoreste 14 ani de cand este pe piata romaneasca si cu ocazia asta vine cu oferte de produse care au reduceri de pana la 75%. Noi am ales cateva televizoare smart pe care poti sa iei acum la jumatate de pret.

Televizor Super UHD LG Ultra HD 4K - 125 cm

Calitatea imaginilor este unul dintre cele mai importante aspecte la un televizor, iar acest LG ofera culori bogate si autentice din orice unghi de vizualizare. Ecranul Nano Cell de la LG aplica nanoparticule care optimizeaza fiecare culoare. Impreuna cu procesorul inteligent α7 (Alpha7), tehnologia de procesare exclusiva pentru televizorul LG permite culori bogate si detalii profunde, aducand la viata frumusetea. Tehnologia Dolby Atmos captureaza in mod realist miscarea fiecarui obiect si reda sunet surround la 360º. Impreuna cu Dolby Vision, acesta ofera o experienta cinematica integrala. Redus aproape la jumatate de pret, televizorul smart poate fi cumparat de aici.

Televizor LED LG Ultra HD 4K - 139 cm

Televizorul LG UHD are de patru ori rezolutia unui televizor Full HD. Acesta ofera imagini consecvente din orice unghi. Procesorul Quad Core functioneaza neincetat pentru a reduce zgomotul, a imbunatati claritatea. Tehnologia de sunet multichannel produce efectul ultra surround. Poti deschide si naviga prin aplicatii selecte si alte servicii premium folosindu-te doar de voce. Televizorul este comod de utilizat, avand functie wireless. Are o reducere de 43% si poate fi achizitionat de aici.

Televizor LED Samsung Ultra HD 4K - 165 cm

Tehnologia HDR al acestui smart TV optimizeaza culoarea si contrastul fiecarei scene, pentru a te uita la filmul preferat cu cele mai detaliate detalii. Datorita ghidarii vocale, nu mai trebuie sa traversati canalele, iar cu functia SmartThings, poti conecta o gama larga de dispozitive inteligente, cum ar fi un frigider, pe telefonul mobil. Telefonul tau partajeaza informatii despre reteaua Wi-Fi cu televizorul. Dispozitivul este redus cu 51% se gaseste aici.

Smart TV LED Samsung Ultra HD 4K - 101 cm

Designul modern si elegant umple in mod natural spatiul tau cu o nota in plus de rafinament. Televizorul Samsung UHD ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate. Datorita functiei PurColour, poti viziona continutul preferat exprimat in culori naturale. Televizorul smart are o reducere de 50% si se gaseste aici.

Televizor LED Samsung Ultra HD 4K - 125 cm

Televizorul arata bine din punct de vedere al design-ului, cu niste margini foarte mici in jurul ecranului. Culorile sunt foarte vii si aproape de realitate, vibrante in continut GDR. UHD Scaling-ul isi face treaba foarte bine, iar canalele HD se vad foarte bine. Televizorul smart are chiar si o optiune care elimina dintre canalele care emit la o calitate proasta. Aplicatiile principiale, precum YouTube, Netflix, HBO GO sau Twitch, se misca bine si arata modern. Il poti cumpara de aici, redus cu 51%.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri