Televizoare smart la reducere: preturi mai mici chiar si cu 60%

Daca vrei sa iti cumperi un televizor diagonala mare, care are acum si o reducere mai mult decat atractiva, am selectat cateva televizoare smart, care au acum preturi mai mici chiar si cu peste 60%.

Mai jos am ales cinci modele de televizoare pe care le-am gasit la reduceri generoase si care te-ar putea interesa. Mai multe modele gasesti aici.

Smart TV de la Samsung - reduceri de peste 60%

Primul din lista noastra cu televizoare Samsung la reducere este unul arata bine din punct de vedere al design-ului, avand niste margini foarte mici in jurul ecranului. Are o diagonala de 125 de centimetri, la rezolutie Ultra HD 4K.Televizorul smart ofera acces la internet si la diverse aplicatii precum YouTube, Netflix sau HBO GO. Il poti cumpara de aici, redus cu 51%.

Urmatorul televizor smart din lista noastra de recomandari de televizoare Samsung la reducere are cea mai mare reducere si il gasiti acum la un pret mai mic cu 61%. La fel de generoasa este si dimensiunea acestuia - este vorba despre un Samsung cu diagonala de 139 de centimetri. Ecranul edge to edge ofera o eleganta deosebita televizorului. Aplicatia SmartThings de care dispune poate functiona ca telecomanda si poate controla Modul Ambient. Televizorul smart poate fi comandat de aici.

Reducere la televizoare smart

Un alt televizor smart de la Samsung la dimensiune mare pe care il gasesti acum la reducere este unul cu ecran curbat, la rezolutie Ultra HD 4K. Are o diagonala de 125 de centimetri, LCD cu iluminare LED. Cu aplicatia SmartThings de pe telefonul mobil puteti urmari dispozitivele conectate pe ecranul televizorului. Acesta dispune de WiFi si CI+. Televizorul inteligent este acum redus cu 43% si poate fi comandat de aici.

Citeste si:
Black Friday 2019 la evoMag: cum arata a 3-a runda de reduceri
Black Friday 2019 la evoMag:...

O reducere semnificativa are si acest Samsung de 139 de centimetri in diagonala, cu ecran LED. La capitolul conectori, televizorul are Wi-Fi Integrat, slot CI+, un slot USB si doua porturi HDMI. Rezolutia televizorului este Ultra HD 4K. Televizorul smart functioneaza bine, fara probleme de software, avand si un sunet foarte bun, unul dintre punctele forte ale unor astfel de dispozitive, ca sa te poti bucura de o experienta cat mai reala. Acesta are o reducere de 58% si se gaseste aici.

Televizor Samsung la reducere

Ultimul televizor smart de Samsung pe care il recomandam are si cel mai mic pret. Are difuzoare stereo care promit un efect surround. Display-ul este unu plat, cu diagonala de 139 de centimetri, la rezolutie Ultra HD/ 4K. Printre porturi se numara si doua USB-uri si trei HDMI-uri, deci la capitolul conectivitate sta foarte bine. Aplicatiile Netflix, HBO GO si Youtube merg bine, fara intrerupere. Televizorul smart este redus cu 40% si poate fi achizitionat de aici.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Averea lui Musk a crescut cu 5,2 miliarde de dolari numai în ultima săptămână
Setari Cookie-uri