Mai este foarte putin timp pana la Ziua Copiilor, iar daca nu ati reusit inca sa luati cadouri pentru cei mici, avem noi cateva recomandari care ar putea sa-i bucure.

Pe 1 iunie sarbatorim Ziua Copiilor, iar cu ocazia asta avem niste recomandari de cadouri pentru cei mici.

Daca aveti acasa un pici pasionat de curse si trenulete, ati putea sa-i faci cadou de ziua copilului o pista dubla, cu un traseu pentru masini si trenulet. Componentele individuale vor construi o pista cu rotiri ascutite, colturi, sectiuni drepte, toate pentru a face distractia micutului mai atractiva. Setul are 2 jonctiuni fara traversare si 2 bucle. Masinuta de jucarie este echipata cu LED-uri care adauga farmecul in timp ce se joaca. Circuitul electric pentru masini si trenulet poate fi cumparat de aici, chiar cu o reducere de 52%

Cadouri de Ziua Copiilor

Pentru parintii care sunt in cautarea unui cadou de 1 iunie pentru un copil cu varsta cuprinsa intre 4-7 ani, recomandam aceasta bicicleta pentru copii. Este o bicicleta unisex, pentru fete si baieti. Vine dotata cu suport cu roti ajutatoare si accesorizata cu bidonas cu suport si prindere pe ghidon si sonerie, o bucurie in plus pentru cei mici. Sistemul de franare se actioneaza foarte usor chiar si pentru cei care au abia 4 ani impliniti. Bicicleta pentru copii este dotata cu roti ajutatoare late, din cauciuc, care nu fac zgomot la rulare, ca cele din plastic simplu. Bicicleta poate fi cumparata de aici.

Tot din categoria produselor de mobilitate este si aceasta trotineta, pe care o puteti lua cadou de ziua copiilor. Trotineta reglabila Action ONE cu 3 roti asigura stabilitate sporita, fiind recomandata copiilor cu varsta de peste 3 ani. Rotile din fata ale trotinetei sunt luminoase. Dispozitivul foloseste ultima tehnologie, astfel incat nu trebuie rasucit manerul pentru a schimba directia, virarea facandu-se prin balans, ceea ce confera o stabilitate si o manevrabilitate mai sigura. Manerul poate fi reglat in functie de inaltime. Daca te-ai decis sa o faci cadou de 1 iunie, o poti comanda de aici.

Cadou educativ pentru bebelusi

Unii blameaza tehnologia ca ar fura din copilarie, dar daca este folosita in beneficiul celui mic, il poate ajuta sa invete intr-un mod atractiv. Fisher Price este o tableta educativa in limba romana pentru bebelusi care ii invata literele, primele cuvinte, animalele si multe altele. Ofera posibilitatea de a selecta etapa de dezvoltare cea mai potrivita pentru copil. Exista o varietate de cantece, fraze si sunete adecvate din punctul de vedere al dezvoltarii, in cele trei nivele de joaca. Tableta pentru copii poate fi cumparata de aici.

Cadou de 1 iunie pentru adolescenti

Pentru copiii mai mari, cei cu varsta de peste 14 ani, ati putea alege o drona, ca sa aiba spatiul sub control. Mini Drona iDrive are o autonomie de aproximativ 6 minute, circuit cu dubla protectie impotriva supraincarcarii si sistem inteligent de incarcare. Telecomanda cu antena speciala functioneaza pe o frecventa de 2,4 GHz, pentru un control eficient la distanta mare, circa 120m. Drona pentru copii este prevazuta cu un sistem de incarcare rapida si port micro USB pentru incarcare. Are protectie pentru elice, pentru a-i asigura protectia utilizatorului. Drona pentru copii se gaseste aici.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri