Chiar daca le oferiti oricum atentie si dragoste in fiecare zi, cei mici se bucura extrem de mult atunci cand primesc o jucarie noua. Gasiti mai jos cateva recomandari de cadouri de 1 iunie.

Jucariile sunt bucuria celor mici, iar 1 iunie este una dintre zilele din an in care asteapta o surpriza. Daca nu ati avut inca timp sa ii luati ceva, gasiti mai jos cateva sugestii de cadouri de Ziua Copilului.

Cadou de 1 iunie - Tableta LCD pentru scris si desenat

Datorita ecranului LCD sensibil la atingere si creionului tip stylus usor de utilizat, tableta este perfecta atat pentru a scrie sau pentru a lua notite, cat si pentru a desena.
Acest gadget pentru copii este ideal pentru orice activitate creativa sau recreativa, indiferent de varsta utilizatorului. Copiii pot sa scrie, sa deseneze, sa exerseze scrisul inca din perioada prescolara si sa foloseasca tableta pentru a invata mai usor. Functioneaza pe baza unei baterii care asigura o autonomie de pana la 2 ani. Tableta pentru copii poate fi comandata de aici.

Cadouri de Ziua copilului - roboti inteligenti

Cei care nu isi pot lua un animal de companie, din diverse motive, pot alege un robotel care sa se comporte ca un caine real. Robot Dog este un caine inteligent fabricat din plastic lucios durabil. Cainele se misca in mod activ, aproape ca unul viu. Ii place sa se joace si sa-si asculte stapanul. Executa comenzi de la telecomanda: latra vesel, alearga rapid, se intoarce si se ridica, se roteste in jurul sau, se culca si da din coada, exact ca un animal de companie adevarat. Acest catelus va deveni o jucarie preferata si un prieten al copilului. Il puteti cumpara de aici.

O alta jucarie pentru copii din aceeasi gama este acest robot Star Wars, construit dintr-un cap si o sfera conectata prin magnetism. Sfera se poate roti in directii diferite, in timp ce capul ramane in aceeasi pozitie. Puteti sa ascultati muzica, sa va bucurati de efectul de lumina cu LED-uri si sa dansati cu cel mic pe timp de noapte. In plus, robotul inteligent pentru copii poate demonstra o serie de miscari. Robotul Start Wars se gaseste aici.

Cadouri de 1 iunie - masini electrice si biciclete din lemn

Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, ii va oferi copilului momente de neuitat alaturi de prietenii lui. Viteza in linie dreapta, viraje, franari, manevre cu spatele - orice este posibil cu masinuta electrica. Daca cel mic nu se descurca inca „la volan”, aveti posibilitatea sa o controlati prin telecomanda inclusa. Masina este actionata cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon, si este echipata cu melodii polifonice, intrare MP3 player si lumini cu LED-uri. Poate fi cumparata de aici.

Daca vreti sa ii dezvoltati celui mic un spirit sustenabil de la o varsta frageda, ii puteti lua o bicicleta din lemn fara pedale. Este o alternativa la bicicletele clasice cu pedale si permite plimbarea copilului de la o varsta mica, deoarece inaintarea si echilibrul se face cu piciorusele lui. Este recomandata pentru copii de peste 3 ani. Scaunul este ajustabil, are un sezut confortabil acoperit cu piele. Bicicleta din lemn pentru copii poate fi comandata de aici.

Sursa foto: By freedomnaruk | Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri