Reducerile de vara vin cu preturi mult mai mici la eBook-uri, ca sa ai acces oricand si oriunde la o biblioteca imensa de carti.

Principalele avantaje pe care le au cartile electronice sunt acelea ca pot stoca mii de carti si asigura o lectura placuta indiferent de luminozitate. Acum ai inca un motiv: reducerile de vara la eBook-uri. Vezi mai jos cateva dintre cele mai bune oferte.

Reduceri de vara la eBook-uri Kindle

eBook-ul Kindle PaperWhite 2015 iti permite sa pastrezi cateva sute de carti copiate in doar cateva minute, avand 4GB spatiu de stocare. Indexarea lor se face foarte repede si usor. Bateria tine cel putin o saptamana. Acest eBook Kindle asigura o navigare usoara. Calitatea imaginii este buna si vei putea citi pe o perioada indelungata fara ca ochiul sa oboseasca, indiferent de luminozitatea exterioara. Imitatia hartiei si dimensiunea unei carti se asigura ca nu vei duce dorul dupa cartile clasice.eBook-ul are acum o reducere de 23% si poate fi cumparat de aici.

O alta carte electronica de la Amazon este acest Kindle 6 Glare Gen8. Este foarte usor de utilizat, bateria tine mai multe saptamani, iar ochii nu iti vor obosi in timpul lecturii. Functia touchscreen raspunde foarte rapid si precis. Acest eBook este un dispozitiv compact, pe care ii poti lua cu tine oriunde, ca sa poti citi din orice carti ai chef in acel moment, fara sa porti cu tine o colectie intreaga. Cerneala E-Ink se vede excelent in orice conditii de luminozitate. Dispozitivul are inclusiv browser, care se misca bine. Ebook-ul este redus cu 26% si se gaseste aici.

Acest Kindle PaperWhite 2018 are un display de tip E-Ink Carta e-paper, cu touchscreen si 16 niveluri de tonuri de gri. Poate fi citit ca o hartie reala, chiar si in lumina puternica a soarelui. Cu lumina incorporata si reglabila poti citi in interior si in aer liber, zi si noapte. Dispozitivul este rezistent la apa, astfel ca poti sa citesti relaxat pe plaja sau langa piscina, fara ca sa iti faci griji de stropii de apa. Si acesta are o memorie interna de 8GB si slot de card microSD, pentru memorie extinsa. Cu Audible, poti conecta castile sau difuzorul prin Bluetooth pentru a continua sa asculti povestea. Cartea electronica este redusa cu 19% si poate fi comandata de aici.

eBook la reducere - PocketBook Basic 3

PocketBook Basic 3 are un ecran de 6 inci de ultima generatie E Ink Carta si modul Wi-Fi incorporat. Interfata de utilizator este intuitiva, dispozitivul are o greutate redusa, un contrast bun al ecranului si dictionare incorporate. Autonomia poate garanta pana la o luna de citit. Are o memorie interna de 8 GB si un slot pentru carduri microSD, care permite o capacitate maxima de memorie de pana la 32 GB. Biblioteca virtuala poate contine pana la 2000 de carti. Ebook-ul accepta fara conversie 17 formate de carti si 4 formate grafice. Are o reducere de 25% si poate fi achizitionat de aici.

Reduceri de vara - eBook Reader Kobo Clara

Ecranul acestui eBook asigura o lectura placuta, iar caracteristica ComfortLight PRO asigura o lectura placuta, indiferent daca esti un cititor de zi sau o bufnita de noapte, avand o lumina galbena. Pe masura ce ziua se transforma in noapte, lumina se micsoreaza treptat. Dispozitivul este versatil, recunoaste mai multe formate. In plus, are si dictionar. Bateria rezista jur de doua saptamani. eBook-ul are un ecran de 6 inci cu rezolutie HD. Memoria interna este de 8 GB si poate stoca pana la 6.000 de carti electronice oriunde te-ai afla. Are o autonomie de cateva saptamani. Il gasesti aici, cu o reducere de 21%.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri