Profita de primele reduceri de vara ale unuia dintre marii retaileri din Romania si ia-ti un laptop mai ieftin si cu peste 30%. Daca ai nevoie de un laptop performant pentru mai multe tipuri de sarcini, avem cateva recomandari de dispozitive pentru tine, pe care poti sa le gasesti acum la pret redus.

Laptopuri la reducere - Lenovo IdeaPad 330

Laptopul are un ecran cu diagonala de 15,6 inci. Poti rezolva cu usurinta cele mai intensive sarcini, editezi poze rapid si urmaresti emisiunile preferate in format HD datorita procesului AMD Ryzen 5 Mobile, tactat la 2GHz. Modelul Ideapad 330 are o durata de viata de pana la 6 ore si sustine Rapid Charge - 15 minute de incarcare asigura pana la 2 ore de utilizare. Este dotat cu 4 GB RAM si pana la 256 GB spatiu de stocare. Laptopul este excelent pentru sarcini dintre cele mai diverse, precum editare foto, multitasking, gaming, browsing si filme. Laptopul poate fi gasit aici, cu 30% mai ieftin.

ASUS VivoBook Pro 15

Este un laptop de 15,6 inci, subtire si usor, de inalta performanta, alimentat de un procesor de pana la Intel Core i7 de generatie a 7-a. Dispune de un display FH si grafica de inalta calitate NVIDIA Geforce, ideale pentru jocuri, vizionarea de filme sau editarea de filme 4K UHD. Este dotat cu cele mai recente tehnologii de racire si incarcare rapida. Cu memorie RAM DDR4 de pana la 16 GB, VivoBook Pro 15 ofera putere de procesare pentru multitasking fara efort. Laptopul este acum redus cu 32% si poate fi cumparat de aici.

Reduceri de vara - Laptop ASUS VivoBook MAx

Echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core tactat la 2,4 GHz, placa video dedicata NVIDIA GeForce si solutii audio exclusive SonicMaster incorporand tehnologie ICEpower, laptopul ofera o experienta audiovizuala excelenta disponibila pe un sistem laptop. Ecranul are o diagonala de 15 inci, Are 4 GB memorie RAM si pana la 500 GB spatiu de stocare. Are o reducere de 23% si poate fi achizitionat de aici.

Laptop Dell Vostro 3568

Cele mai recente procesoare Intel Core ofera toata puterea de care aveti nevoie pentru a va face treaba la birou sau la domiciliu. Cu pana la 16GB DDR4, multi-taskurile pot mentine mai multe aplicatii deschise in acelasi timp si pot comuta usor intre ele fara intarziere. Stocati toate documentele importante pentru un acces usor, cu pana la 1TB HDD sau 256GB SSD. Conexiuni mai rapide si transferuri fiabile cu doua porturi USB3.0 si un cititor de carduri SD. Laptopul are un ecran anti-orbire de 15 inci, cu rezolutie optionala FullHD. Gasiti laptopul aici, mai ieftin cu 24%.

Reduceri la laptopuri - Laptop HP Probook 430 G5

Avand caracteristici complete, fiind subtire si usor, modelul HP ProBook 430 permite profesionistilor sa fie productivi, atat la birou cat si in deplasare. Designul elegant, plus performanta procesorului Intel Core i5, placa grafica NVIDIA GeForce sii durata mare de viata a acumulatorului fac ca acest laptop ProBook sa fie esential pentru echipele de lucru moderne.
Experimentati un angajament audio vibrant si o experienta de intretinere a unei video-conferinte cu HP ProBook 430 certificat pentru Skype for Business, dotat cu functiile HP Audio Boost si HP Noise Cancellation. Laptopul poate fi comandat de aici, cu 25% mai ieftin.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri