Trotinetele electrice sunt un mijloc de transport alternativ care castiga tot mai multa popularitate datorita flexibilitatii pe care o ofera. Profita de lichidarile de stoc si alege-ti o trotineta dintr-o gama larga de modele.

Retailerii online se intrec in reduceri, iar clientii nu trebuie decat sa profite de preturile mai mici. Se face lichidare de stoc la trotinete electrice, iar mai jos gasesti cateva recomandari.

Reduceri la trotinete electrice Xiaomi Mi Electric Scooter este o trotineta pliabila cu o autonomie de 30 de km si viteza maxima de 25 km/h sau 18 km/h, in modul de economie a bateriei. O poti transporta cu usurinta si nu ocupa mult spatiu. Are o baterie Lithium de 18650 mAh care asigura o autonomie de 30 km. Trotineta electrica este dotata cu lumini fata si spate. Poti monitoriza rapid, direct de pe telefon, starea bateriei, viteza cu care mergi, distanta pe care ai parcurs-o, dar si sa schimbi sau sa controlezi viteza. Are o reducere de 27% si poate fi cumparata de aici.

Joyor F5S este o trotineta electrica pliabila, conceputa pentru transportul personal si pentru petrecerea timpului liber. Puternica si compacta, este alternativa ideala pentru deplasarile zilnice, transformand in placere rutina zilnica a transportului. Trotineta electrica pliabila poate atinge viteza de 40 de km/h, cu posibilitatea de limitare la 25 km/h, conform legislatiei. Are o autonomie de 75 km. Este confectionata dintr-un aliaj de aluminiu vopsit in camp electrostatic. Poate fi setata functia pentru pilot automat si zero start, pentru pornire doar prin impingere. Gasesti aici trotineta electrica, redusa cu 26%.

Trotineta electrice la reducereTrotineta electrica Wide Wheel Mercane ofera inovatii transpuse intr-un produs finit de inalta calitate, finisaje exceptionale si materiale de inalta calitate. Motorul de 500W ofera un cuplu superior, care permite urcarea pantelor abrupte de 30%. Dispune de un sistem de amortizare in C, asigurat cu arcuri prin torsiune si nu prin compresie. Autonomia minima garantata este de 30km. Viteza maxima poate atinge 35 km/h, limitata in 25 km/h. Trotineta electrica are doua trepte de putere. Cumpara trotineta de aici, mai ieftin cu 33%.

Lichidare de stoc la trotinete electriceDatorita bateriei cu Litiu de mare putere, trotineta electrica Segway KickScooter ES2 atinge viteza maxima de 25km/h, astfel incat sa ajungi oriunde rapid si usor. Poti sa calatoresti fara efort pe o distanta maxima de 25km/. Modelele KickScooter sunt echipate cu optiunea de „viteza de croaziera” pentru un confort sporit al utilizatorului. Avand o greutate de 12,5kg, trotineta electrica poate fi transportata usor. Are un display unde sunt afisate viteza curenta si bateria. Este dotata cu far LED frontal si Stop LED frana pe spate. Trotineta electrica poate fi comandata de aici, cu o reducere de 26%.

E-TWOW este o marca de trotinete electrice cu sediul la Craiova. Isi fac designul singuri, iar productia e in China. Trotineta electrica E-TWOW Booster V poate atinge o viteza maxima 30 km/h, dispune de mod sport cu viteza de pana la 36km/h. Bateria asigura o autonomie de pana la 40 km, avand un motor DC Brushless de 500W. Are un acumulator cu celule Samsung; este dotata cu suspensie fata/ spate, cauciucuri fara aer, LED fata si Stop frana pe spate. Trotineta electrica este acum la reducere cu 34% si poate fi cumparata de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri