Prin intermediul programului Rabla pentru electrocasnice, utilizatorii au ocazia sa achizitioneze produse noi, de calitate superioara, la preturi mult mai avantajoase, din momentul in care au renuntat la electrocasnicele lor vechi. Vezi in articolul de mai jos ce poti sa-ti cumperi daca ai primit voucher.

Finantarea se acorda de catre Administratia Fondului de Mediu sub forma de vouchere valorice, pentru achizitionarea de echipamente electrice si electrocasnice de uz casnic.

Rabla pentru electrocasnice

Utilizatorii pot alege sa-ti achizitioneze electrocasnice noi din urmatoarele categorii: masini de spalat rufe, masini de spalat vase, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lazi frigorifice, aparate de aer conditionat si televizoare.

Iata cateva dintre produsele cu specificatii tehnice bune pe care ai putea sa ti le cumperi daca ai primit voucher.

Top produse achizitionate prin „Rabla pentru electrocasnice” - Televizoare

Dintre cele 14.000 de vouchere accesate de clientii eMAG, 50% au fost folosite pentru a cumpara televizoare, la reluarea programului Rabla pentru electrocasnice. Cel mai popular a fost televizorul LED Smart Horizon, de 109 cm, la rezolutie Full HD. Te bucuri de muzica, jocurile, filmele si aplicatiiile disponibile online pe platforma HORIZON SMART TV. Cu ajutorul retelei wireless de acasa puteti distribui, in timp real, continutul de pe smartphone sau tableta direct pe televizorul inteligent. Televizorul poate fi cumparat de aici.

O alta optiune poate fi acest televizor smart curbat de Samsung, de 138 cm, la calitate 4K Ultra HD. Dimensiunea generoasa a dispozitivului duce experienta de vizionare la urmatorul nivel. Functia Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. Te poti bucura de jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Televizorul smart se gaseste aici.

Masini de spalat rufe, prin Rabla pentru electrocasnice

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool este dotata cu tehnologia 6th Sense, senzori speciali care monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare. Masina de spalat este ingusta si nu ocupa mult loc, este silentioasa atat la spalat, cat si la centrifugare. Are o capacitate de incarcare de 7 Kg. Este dotata cu functia de programare intarziata si detectare automata a cantitatii. Programul special FreshCare+ pastreaza mirosul placut pana la deschiderea usii masinii de spalat, pana la 6 ore. Masina de spalat poate fi cumparata de aici.

Masina de spalat rufe Samsung are, de asemenea, o capacitate de 7 kg, care permite sa spalati dintr-o singura incarcare pana la 12 prosoape de baie. Functia Add Wash permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Masina de spalat poate fi comandata de aici.

Rabla pentru electrocasnice - Frigider/ congelator

Acest frigider Samsung are o capacitate totala de 320 de litri. Sistemul Twin Cooling Plus raceste compartimentele separat, pentru a impiedica patrunderea de mirosuri neasteptate din frigider in congelator. Functia Power Cool raceste rapid alimentele si bauturile. Congelatorul se poate trece in regim de frigider la temperatura setata pentru frigider de pe usa din exterior, sau se poate opri complet, in acest caz mentine o temperatura de +15 grade pentru a combate formarea bacteriilor. Daca ti se pare o afacere buna, comanda frigiderul de aici.

Congelatorul Star-Light face parte din clasa A++. Acesta dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos, avand 5 compartimente incapatoare si o capacitate de 165 de litri. Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate, astfel incat sa poti congela cu usurinta o cantitate mai mare. Congelatorul poate fi achizitionat de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri