Restructurari masive la postul de televiziune Telekom Sport. Angajatii postului de televiziunea au fost anuntati în aceasta dimineata ca urmeaza sa fie dati afara, printr-un mail din partea sindicatului, scrie GSP.ro.
UPDATE POZITIA TELEKOM: “Va asiguram ca toti clientii Telekom TV vor continua sa isi poata urmari vedetele si competitiile favorite.

In ceea ce priveste segmentul TV, precum si celelalte arii de business, conform procedurilor legale, am initiat consultarea cu organizatiile sindicale privind procesul de transformare. Ca de fiecare data, va vom informa imediat ce avem o decizie.”

Toti angajatii, adica 130 de oameni, vor fi disponibilizati de la postul de televiziune.

Printre posturile restructurate, scrie GSP.ro apar: un manager de proiect, 7 comentatori TV, 6 prezentatori de televiziune, 8 reporteri, 4 editori, 3 redactori, 6 editori de imagine, 7 operatori de imagine si 9 producatori audio-video.

Mailul primit de angajati a venit nu de la managementul companiei, ci din partea sindicatelor.

Mesajul primit prin mail de catre angajati, alaturi de tabelele cu posturile restructurare:

Citeste si:
Telekom extinde disponibilitatea Mobil Nelimitat in Carrefour
Telekom extinde...

"Solutia organizarii pe aceasta activitate nu e una eficienta si nu livreaza rezultatele necesare, nefiind în linie cu realizarea targetelor si obiectivelor. Contextul economic nu creeza oportunitati de mentinere si crestere a activitatii".

Anuntul primit de anajatii Telekom Sport vine la o zi dupa ce compania Telekom a facut public faptul ca va restructura 692 de pozitii din toata compania.

Citeste pe PaginaDeMedia.ro ce se va intampla cu postul TV.

Citeste si:
Telekom Romania ar putea fi vandut catre Orange
Grupul DT/OTE ar fi agreat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ce spune Chiritoiu despre posibila tranzactie Telekom-Orange