Poate ca in marketing ambalajul atractiv conteaza, dar daca preferi sa te lipsesti de o cutie frumoasa si sa iti iei, in schimb, un telefon cu specificatii bune la pret redus, poti cauta printre telefoanele resigilate, mai ales ca acum sunt reduceri mari pentru produse ca noi.

Produsele resigilate sunt cele care au fost expuse in showroomuri sau care au fost cumparate si returnate de alte persoane. Au ambalajele originale deschise si uneori prezinta zgarieturi fine, dar beneficiaza in continuare de garantie integrala.

Am facut o lista de recomandari cu telefoane resigilate, ca sa te bucuri de reduceri mari pentru produse ca noi.

Reduceri la telefoane resigilate

Samsung Galaxy S9+ este unul dintre telefoanele resigilate care au acum reduceri mari. Pe acesta il poti lua cu 21% mai ieftin. S9+ are un ecran cu diagonala de 6,2 inch, rezolutie QHD si margini foarte mici sus si jos. Bateria de 3500 mAh asigura o autonomie de cel putin o zi si permite incarcarea rapida si wireless. Face fotografii de calitate la lumina zilei si in conditii de luminozitate foarte scazuta. Telefonul are 6 GB memorie RAM si pana la 400 GB de spatiu de stocare. Il poti cumpara de aici.

Huawei P20 Pro a fost ales cel mai bun smartphone al anului 2018-2019 de Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet, iar acum tu il poti cumpara cu un pret mult mai mic, daca il iei resigilat. Smartphone-ul este dotat cu trei camere foto cu lentile Leica de mare performanta. Este echipat cu senzor de amprenta si deblocare faciala. Vine cu un ecran de 6,1 inch cu rezolutie full HD+. Sub ecran lui P20 Pro se gasesc procesorul HiSilicon Kirin 970, 6GB memorie RAM si 128GB spatiu de stocare. Il poti comanda de aici.

Reduceri mari la telefoane resigilate

Daca vrei un telefon sub 1.000 care sa aiba performante bune, poti opta pentru un Samsung Galaxy A6 Plus (2018), pe care il gasesti la telefoane resigilate si are o reducere semnificativa, de 31%. Galaxy A6+ are difuzoare optimizate Dolby Atmos, ceea ce ofera claritate si putere sunetului. Afisajul premium Super AMOLED ofera un contrast vizual mai clar si o culoare mai dinamica. Dispune de securitate ridicata prin recunoasterea faciala si scanarea amprentelor. Galaxy A6+ integreaza un procesor Exynos 7870 Octa-Core, avand 3 GB memorie RAM si 32 GB capacitate de stocare. Il gasesti aici.

Telefoane resigilate la reducere

HTC U11+ este un alt smartphone cu o reducere mare. E un telefon premium, dar ignorat de cumparatori pentru ca HTC nu mai este un brand atat de popular. Totusi, vine cu specificatii destul de bine. HTC U11+ are un ecran de 6 inci. E un telefon dual SIM, cu 128 de GB de stocare si 6 GB de RAM. Bateria are aproape 4.000 mAh, ceea ce e destul de mult pentru un smartphone. Smartphone-ul vine echipat cu un procesor de 10 nanometri Qualcomm Snapdragon 835ix. Il poti cumpara de aici.

Samsung Galaxy A8 (2018) este ultimul dispozitiv din lista noastra de recomandari cu telefoane resigilate care au acum reduceri mari. Este un terminal mid-range, care vine cu o serie de caracteristici demne de un flagship. Dispune de Infinity Display si se remarca printr-o camera frontala duala. Galaxy A8 este protejat impotriva prafului si rezistent la apa. Telefonul are 4 GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare, care poate fi extins pana la 256GB. Este echipat cu o baterie de 3.000mAh si capacitate de incarcare rapida. Smartphone-ul poate fi cumparat cu 32% resigilat. Il gasesti aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri