Antreprenorii si microintreprinderile au de astazi la dispozitie un nou pachet de solutii de digitalizare prin care companiile pot gestiona eficient interactiunile cu clientii, offline sau online. Antreprenorii au o solutie accesibila si fiabila de comunicare, productivitate si colaborare prin combinarea unui abonament de voce mobil Orange Pro, cu un abonament Home Net 1000 cu internet prin fibra optica la viteze de pana la 1Gbps, plus un abonament la suita Office 365 Business Premium.

Pachetul poate fi activat pe o perioada de 2 ani, la preturi de la 18 euro pe luna in primele 6 luni si ulterior de la 23,5 euro pe luna, cu TVA inclus. Suplimentar, oferta poate fi completata cu un laptop performant, cum ar fi modelele HP 450 G6 sau HP 830 G6, ambele echipate cu sistem de operare Windows Pro si garantie de minimum 2 ani.

Pentru companiile care sunt deja clienti Orange, anii de vechime in retea sunt rasplatiti cu pana la 200 € reducere la dispozitive mobile, laptopuri sau accesorii.

Oferta recomandata este formata din abonamentele Orange Pro 7 si Home Net 1000 activate impreuna cu licenta Office 365 Business Premium, pe 24 de luni. Orice alta configuratie de abonament de voce mobila dedicat antreprenorilor si abonament de internet prin fibra aduce o reducere de 50% din valoarea abonamentului Office 365 Business Premium pentru primele 6 luni.

In plus, in cadrul aceleiasi oferte, pentru un business mereu conectat, clientii beneficiaza de o solutie de rezerva la internetul fix prin acces la internet mobil nelimitat pe unul dintre numerele de mobil de pe acelasi cont, pana la restabilirea conexiunii principale si pana la maximum 2 saptamani. Astfel, smartphone-ul poate fi folosit ca hotspot pentru ca activitatea companiei sa nu fie intrerupta.

Pentru mai multe detalii despre oferta de solutii dedicate antreprenorilor, accesati https://www.orange.ro/antreprenori/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri