Apple a lansat, marti seara, noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, cu preturi incepand de la 699 de dolari. Lansarea noii generatii de telefoane iPhone vine intr-un moment in care grupul american pierde teren in raport cu rivalii pe segmentul smartphone.

iPhone 11 va pastra ideea de design conceputa pentru iPhone XR si este realizat din sticla si aluminiu, scrie techcrunch.com, citat de Mediafax. De asemenea, se va pastra ecranul Liquid Retina LCD de 6,1", imbunatatirile fiind facute pe partea de camera foto si video. Noul model de iPhone va avea un sistem cu doua camere: o camera principala, de 12MP f/1.8 si o camera ultra-wide f/2.4.

Modelul iPhone 11 Pro a fost creat pentru a inlocui modelul XS, dar cu un aspect imbunatatit, cu spate din sticla mata si otel inoxidabil pe partea laterala. iPhone 11 Pro va fi disponibil la preturi incepand de la 999 de dolari.

iPhone 11 Pro vine cu imbunatatiri si in ceea ce priveste camera foto, urmand sa aiba trei camere, una dintre acestea cu zoom, cu f/2.0, o imbunatatire de la f/2.4 pe modelele precedente. Modelul nou vine echipat cu un ecran OLED „Super Retina XDR” de 5,8" cu luminozitate de 1.200 nits.

iPhone 11 Pro Max este o varianta imbunatatita a modelului Pro 11, ambele fiind insa echipate cu trei camere foto si finisaje premium. Dimensiunea ecranului este de 6.5″, comparativ cu 11 Pro, al carui ecran este de 5.8″. Pretul acestui model va incepe de la 1.099 dolari.

Lansarea noii generatii de telefoane iPhone vine intr-un moment in care grupul american pierde teren in raport cu rivalii pe segmentul smartphone. Potrivit firmei de cercetare de piata IHS Markit, in al doilea trimestru al acestui an, iPhone a pierdut o pozitie, cazand pe locul patru in raport cu vanzarile mondiale, cu 35,3 milioane de unitati vandute, fata de 36,2 milioane in cazul telefonului chinez Oppo, scrie Agerpres.

In ultimele doua trimestre, vanzarile de telefoane iPhone au scazut, in schimb cele de accesorii precum castile wireless AirPods, ceasurile Apple Watch, dar si cele de servicii platite cum ar fi Apple Music au ajutat grupul american sa recupereze o parte din veniturile pierdute.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri