DocProcess, companie romaneasca specializata in automatizarea si interoperabilitatea proceselor de business in cadrul si dintre companii - isi extinde prezenta nationala deschizand un birou la Brasov, valorificand astfel o parte din recenta infuzie de capital.

DocProcess dezvolta solutii de digitalizare in cloud pentru eficientizarea proceselor de achizitii, logistica si financiar-contabile. Solutiile pot fi folosite de companii din retail, DYI, productie, logistica, servicii precum BPO (Business Process Outsourcing) si SSC (Shared Services Centers) dar si de companii de utilitati, IT, farma, asigurari si banci.

Deschiderea biroului de la Brasov, cel de-al treilea birou al companiei, ii va permite acesteia sa ajunga mai aproape de clientii din vestul tarii, dar si sa dezvolte in continuare echipa sa de cercetare si dezvoltare. Biroul de la Brasov va fi in masura sa ofere clientilor din regiune acelasi portofoliu de servicii ca si sediul central, din Bucuresti. Pentru Brasov, compania cauta in prezent programatori Java, specialisti vanzari si presales si manager de birou.

DocProcess, urmareste crearea de valoare la nivel de ecosistem de business, anticipand un mediu de afaceri deschis, rapid si automatizat. Deschis - in sensul in care companiile pot colabora usor, cu procese armonizate si cu sisteme informatice care comunica simplu. Rapid - in care informatiile de business sunt transmise in timp real, corect, standardizat si usor de exploatat cu ajutorul Inteligentei Artificiale (AI). Automatizat – un mediu in care angajatii nu mai pierd timpul cu sarcini manuale, repetitive, ci isi dedica timpul unor sarcini strategice.

”Odata stabilit parteneriatul cu Morphosis Capital – fondul de private equity care a investit recent in afacerea noastra – the sky is the limit” a spus Liviu Apolozan, fondator si CEO al DocProcess. ”Biroul de la Brasov, pe care intentionam sa-l crestem foarte repede, este primul pas dintr-un proces de expansiune care va fi si extensiv, si intensiv. Stim ca vestul Romaniei are nevoie mare de automatizare, acolo fiind stabilite numeroase companii industriale si nu numai. Operam intr-o industrie in care fiecare zi conteaza, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri, asa incat dezvoltarea noastra va mentine cel putin acelasi ritm.”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri