Un telefon bun nu trebuie sa te coste 1000 de euro. Gasesti smartphone-uri performante chiar si la 2000 de lei si noi am facut o lista cu mai multe modele care se incadreaza in aceasta categorie de pret la eMAG.

OnePlus si-a facut un renume prin faptul ca ofera telefoane performante la un pret redus. In aceasta categorie de pret va recomand OnePlus 5T are un procesor Snapdragon 835, 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare (exista versiune si mai ieftina cu 6 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare). Ecranul de 6 inci este unul AMOLED cu o rezolutie Full HD+, are doua camere pe spate (20 MP + 16 MP), una de selfie (16 MP) si o baterie de 3300 mAh ce se poate incarca destul de repede la 20 de wati. Il poti achizitiona de aici.

Reduceri: telefoane bune pana la 2000 de lei

Ramanem tot in zona Chinei pentru urmatoarea recomandare. Xiaomi 9T este un smartphone lansat in vara acestui an si prezinta un ecran impresionant cu margini negre mici si fara notch. Display-ul AMOLED are o diagonala de 6,39 de inci si este invelit cu Gorilla Glass 5. Procesorul nu este cel mai performant (Snapdragon 730), insa va fi suficient de bun pentru majoritatea aplicatiilor si jocurilor, mai ales ca e ajutat de 6 GB RAM. La capitolul fotografie, telefonul sta bine, pe hartie, cu cele trei camere foto: 48 MP + telefoto 8 MP si ultrawide de 13 MP. Xiaomi 9T este disponibil pe eMAG aici.

Nokia 8.1 este un alt candidat bun in aceasta categorie de pret mai ales din prisma faptului ca deja a primit actualizarea Android 10. Este primul telefon Nokia care primeste acest update si primul smartphone cu procesorul Snapdragon 710. Performanta este ajutata de 4 GB RAM, 64 GB spatiu de stocare si de bateria de 3500 mAh. Nokia 8.1 este dotat cu optica Zeiss si are doi senzori foto de 12 MP si 13 MP pe spate si o camera frontala de 20 MP. Il poti cumpara de aici.

O ultima recomandare pe Android este Huawei Mate 20. Compania chineza nu trece prin cea mai buna situatie, dar asta nu inseamna ca telefoanele de generatie trecuta nu sunt bune. Mate 20 este dotat cu procesorul Kirin 980, 4 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Bateria de 4000 mAh se incarca repede la 22,5 de wati, iar cele trei camere foto (12 MP + 8 MP + 16 MP) te vor ajuta sa faci foto bune si pe timp de noapte. Gasesti modelul disponibil pentru achizitie aici.

iPhone-uri bune si ieftine

In tabara iOS, la aceasta categorie de pret, ai acces la doar doua produse: iPhone 6s sau iPhone 7. Daca vrei sa treci la iOS eu ti-as recomanda iPhone 7 deoarece este un telefon mai nou care va primi mai multe actualizari ale sistemului de operare (pe ambele poti sa folosesti iOS 13, cea mai recenta versiune). Nu sunt diferente mari intre cele doua telefoane. iPhone 7 este ceva mai performant si are cateva imbunatatiri la nivelul camerei, insa designul este similar, ecranul este la fel de mare cu aceeasi rezolutie si bateriile sunt similare. Poti cumpara iPhone 7 de aici si iPhone 6s de aici.

Sursa foto: ImYanis / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri