Digi Business ofera reducere 50% la portarea in retea

Digi Business, divizia B2B a Grupului Digi | RCS & RDS, a lansat luni, 25 noiembrie, o campanie adresata clientilor persoane juridice. Astfel, utilizatorii care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si contracteza unul sau mai multe abonamente “Digi Mobil Business Nelimitat” beneficiaza de 50% reducere a valorii abonamentului timp de 6 luni.

Pretul integral al serviciului de telefonie si date mobile variaza in functie de numarul de abonamente contractate dupa cum urmeaza: 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente), 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente), 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente). Abonamentele includ minute nelimitate in orice retea nationala fixa si mobila, mii de minute internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada, China si UE, trafic nelimitat de internet. Oferta este disponibila pana la data de 16 decembrie 2019 si se aplica abonamentelor contractate pentru o perioada de 24 de luni.

Campania se deruleaza in magazinele Digi si prin intermediul reprezentantilor de vanzari Digi Business. Mai multe informatii despre serviciile oferite de Digi Business gasiti pe https://www.digiromania.ro/business.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri