Digi Storage reprezinta punctul unic de stocare a fisierelor care poate fi accesat de catre clientii pesoane juridice, din orice loc in care exista o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS si Windows Phone. Aplicatiile client pe care le ofera compania se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate.

Utilizatorii care aleg sa inlocuiasca serverul de fisiere cu serviciul Digi Storage, au posibilitatea de a imparti capacitatea de stocare cu toti angajatii companiei, alocandu-le acestora atat un spatiu comun, cat si unul privat care poate fi administrat direct din browser.

„Ne-am propus sa crestem portofoliul de servicii dedicat clientilor business si sa venim in sprijinul lor cu solutii adaptate, flexibile, la preturi avantajoase, pe care sa se poata baza in orice moment. Digi Storage le ofera clientilor nostri flexibilitate, mobilitate, accesibilitate de oriunde, oricand, oferind in acelasi timp posibilitatea ca toate datele sa fie intr-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului si a tehnologiei de acces utilizate.” a declarat Mihai Struteanu, director comercial Digi Business.

Citeste si:

Clientii companiei pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB pentru doar 4 RON/luna (TVA inclusa), pentru 100 GB tariful este de 8 RON/luna (TVA inclusa), pentru 150 GB costul se ridica la 12 RON/luna (TVA inclusa), pentru 300 GB pot contracta serviciul contra sumei de 20 RON/luna (TVA inclusa), iar pentru 1 TB trebuie sa plateasca 40 RON/luna (TVA inclusa). In plus, clientii pot solicita mai multe conturi pentru angajatii lor, activarea acestora costand doar 1,5 RON/luna per utilizator pentru mai putin de 10 utilizatori si 1 RON/luna per utilizator pentru mai mult de 10.

In plus, utilizatorii serviciului pot descarca gratuit aplicatia Digi Storage SIM Backup care le ofera posibilitatea de a-si salva in contul personal Digi Storage numerele de telefon si mesajele din telefonul mobil, precum si avantajul de a importa ulterior datele in dispozitivul mobil.