Lenovo a anuntat, in cadrul CES 2019, completarea portofoliului cu o noua gama de dispozitive inteligente menite sa transforme vietile utilizatorilor si sa ofere noi posibilitati intr-o lume tot mai conectata. Cu viziunea de a crea tehnologie mai inteligenta, noile produse Lenovo sunt mai smart si le ofera noi posibilitati pentru viitor tuturor utilizatorilor.

Un viitor rapid cu 5G

Tehnologia 5G va aduce schimbari majore in peisajul tehnologic si va permite dezvoltarea oraselor smart, cu infrastructura si sisteme IoT mai inteligente. Astfel, Lenovo lanseaza primul PC 5G din lume: conectand tehnologia 5G pentru prima data cu o experienta de calcul premium. Yoga 5G este un laptop ultra-portabil 2 in 1 si primul PC cu procesor Qualcomm Snapdragon 8cx 5G. Ofera conexiune 5G de mare viteza, de pana la 10 ori mai rapida decat tehnologia 4G, printr-un furnizor de servicii 5G pentru utilizatorii in miscare, precum si conexiune WiFi.

Yoga 5G va fi disponibil in primavara anului 2020, cu un pret de pornire de 1.499 de dolari – mai multe detalii aici.

Design nou

Noul ThinkPad este construit din aliaje usoare si fibra de carbon si are un invelis de piele. Oferind durabilitatea si fiabilitatea asteptate de la brand-ul ThinkPad, X1 Fold este un laptop cu ecran Oled pliabil de 13,3 inci si cantareste mai putin de un kilogram. Se adapteaza nevoilor utilizatorilor, transformandu-si design-ul dintr-unul compact, intr-un ecran plat. X1 Fold este doar unul din produsele parte a promisiunii Lenovo de a le oferi utilizatorilor un viitor pliabil, care include si recent anuntatul motorola razr.

X1 Fold va fi valabil de la jumatatea anului 2020, la un pret incepand de la 2.499 de dolari.

Aflati mai multe aici. Pentru actualizari privind disponibilitatea noului motorola razr accesati.

Productivitate

Lenovo lanseaza ThinkBook Plus, un laptop cu ecran e-ink pentru cresterea productivitatii si a concentrarii utilizatorilor. Ecranul este ideal pentru dezvoltarea de ilustratii si pentru a lua notite cu stylus-ul Precision Pen. In plus, permite primirea notificarilor importante chiar si atunci cand capacul laptopului este inchis. Dispozitivul este un nou tip de laptop cu specificatii si functii inovatoare pentru a ajuta utilizatorii sa isi maximizeze eficienta multitasking.

ThinkBook Plus va fi disponibil din martie 2020, la un pret incepand de la 1.199 de dolari. Aflati mai multe aici.

Portabilitate

Noul Lenovo IdeaPad Duet Chromebook este unul dintre cele mai usoare si subtiri Chromebook-uri din lume, cu o durata de viata a bateriei de pana la 10 ore. Noul Chromebook are un design minimalist si un stylus USI optional usor de folosit, cu latenta scazuta, ideal pentru scris de mana sau crearea de schite, avand un design portabil si simplu.

IdeaPad Duet Chromebook va fi disponibil din mai 2020, cu un pret de pornire de la 279,99 dolari. Aflati mai multe aici.

Upgrade pentru Smart Home

Bazandu-se pe succesul Lenovo Smart Clock si Lenovo Smart Display, Lenovo duce mai departe expertiza smart home cu o noua categorie si lanseaza Lenovo Smart Frame. Dispozitivul Smart Frame dispune de un ecran cu finisaj mat si o pelicula anti-glare, oferind imagini frumoase la orice setare de luminozitate sau ora a zilei. Senzorul de culoare ajusteaza luminozitatea pozei in functie de lumina ambientala, pentru o experienta de vizualizare mai naturala, fiind ideala pentru orice camera a casei. Diferite gesturi ale mainii pot fi folosite pentru a reda, continua sau opri slide-urile foto sau video.

Lenovo Smart Frame va fi disponibil din august 2020, cu un pret de pornire de la 399 de dolari. Aflati mai multe aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri