În cadrul ediției 3 a Future Makers, Social Innovation Solutions alături de Coca-Cola România oferă 10.000 de euro ca suport pentru soluții de inovare socială în contextul Coronavirus care susțin accesul la distanță la muncă, sănătate, educație, cultură, bunuri și servicii, îmbunătățirea relației cu autoritățile, protejarea celor afectați sau informare corectă despre Coronavirus.

Peste 100 de echipe au aplicat la competiție și astăzi, 7 aprilie, de la 18:30 în fața a 5 membri din juriul Future Makers, 10 echipe finaliste își susțin prezentările finale.

Juriul Future Makers ce va pune întrebări celor 10 echipe finaliste este format din:
● Sergiu Neguț, MSM
● Mihaela Niță, Coca Cola România
● Mihai Toader-Pasti, EFdeN
● George Buhnici, Cavaleria.ro
● Ciprian Stănescu, Social Innovation Solutions

Sesiunea de pitch va putea fi urmărită pe Facebook Live al Social Innovation Solutions.

Future Makers este un program educațional pentru peste 2.000 de tineri antreprenori în cadrul căruia vor avea loc ateliere de antreprenoriat și trenduri de viitor în 25 de orașe în perioada martie-mai. Conținutul atelierelor va fi online și poate fi accesat de oricine, pentru a facilita astfel accesul la resurse educaționale antreprenoriale. 50 de echipe din toată țara vor fi selectate de juriul competiției și vor primi 4 luni de incubare, mentorat și conectare internațională. Premiile finale sunt în valoare de 20.000 de euro și prezentarea finală va avea loc în 18 noiembrie, în cadrul Future Summit, cel mai mare eveniment despre trenduri de viitor.

Future Makers Soluții Coronavirus este o competiție adiacentă programului Future Makers și se adresează tinerilor între 18 și 29 de ani sau echipelor ce au cel puțin 50% din echipă persoane din această categorie de vârstă.

Future Makers este un program finanţat de Fundaţia Coca-Cola şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, parte a rețelei globale de organizații de tineri a World Economic Forum, şi de Social Innovation Solutions, organizație de sprijin pentru inovare şi antreprenoriat social. Parteneri locali ai Future Makers 2020 sunt Raiffeisen Bank și ENEL România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri