Pandemia de COVID-19 a făcut ca autortitățile să impună o serie de restricții ce au adus schimbări fundamentele în ceea ce privește desfăsurarea activităților de zi cu zi pentru o mare parte dintre afaceri la nivel global. Unii jucători au decis să își înghețe operațiunile, în timp ce alții au mizat pe adaptarea business-ului la noile nevoi ale consumatorilor și ale partenerilor de afaceri. În tot acest peisaj, tehnologia și-a arătat, poate mai mult ca niciodată, beneficiile pe care le aduce la nivelul organizațiilor. În cadrul conferinței online "Tech vs Corona: Digitalizarea salvează business-urile", facem o radiografie a mediului de afaceri din punct de vedere al tehnologizării și căutăm soluții care să vină în ajutorul antreprenorilor.

De la mutarea comercianților în online până la optimizarea fluxurilor interne ale companiilor nevoite să își continue activitatea cu sute de angajați care lucrează de acasă, soluțiile digitale devin în această perioadă mecanismele care asigură continuitatea în majoritatea industriilor.

Vă puteți înscrie la evenimentul Tech vs Corona AICI.

Evenimentul Tech vs Corona, organizat de publicația wall-street.ro, aduce la aceeași masă virtuală consultanți, antreprenori și manageri cu experiență, care vin în întâmpinarea nevoilor pe care mediul de business le are pentru a depăși criza creată de pandemia de COVID-19. Speakerii conferinței sunt:

  • Liviu Apolozan - Founder and VP of Strategy DocProcess;
  • Arthur Rădulescu - CEO & Fondator ShopMania Net;
  • Florin Jianu - președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Temele de discuție ale conferinței sunt:

  • Imaginea de ansamblu asupra mediului de afaceri din punct de vedere al pregătirii tehnologice a acestuia pentru efectele pandemiei: ce industrii s-au pregătit cel mai bine;
  • Cum schimbă modul de a face business situația creată de pandemia de coronavirus;
  • Înghețarea activității sau adaptarea la noua situație prin sporirea eforturilor de digitalizare și regândirea planului de afaceri;
  • Soluțiile digitale care eficientizează procesele business-urilor;
  • Măsurile cu care ar putea veni statul in ajutor.

Data și ora conferinței: 16 aprilie de la ora 11:00. Conferința online va putea fi urmărită LIVE pe pagina de Facebook wall-street.ro și pe canalul de Youtube Wall-street TV. Vă puteți înscrie AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri