Romanian Software a lansat o aplicatie care permite companiilor sa facă diferite scenarii de bugetare și sa gestioneze mai eficient fondurile de care dispun, în contextul crizei sanitare. Compania a investit peste 20.000 de euro în dezvoltarea acestei noi funcționalități, banii provenind din fonduri proprii.

Aplicația ii ajută pe manageri să răspunda la situații precum: ”Ce economii faci în lunile în care angajații sunt în șomaj tehnic?”, "Cât din bugetul departamentului salvăm dacă înghețăm bonusurile?”, ”Cum iți vor afecta bugetul eventualele reduceri de salarii sau concedierile colective?”, "Ce costuri implica reconfigurarea birourilor pentru a permite distanțarea fizică?".

Prin aplicația de bugetare, companiile iși pot construi bugetul în avans sau, în funcție de contextul economic curent, iși pot recalcula bugetele în conformitate cu noile obiective de business. Odată ce utilizatorul s-a autentificat în aplicație, scenariile de tipul “what if” se fac simplu, prin introducerea datelor în sistem. Astfel, utilizatorii pot calcula cheltuielile cu măririle de salarii, acordarea de bonusuri, sporuri, beneficii sau pot vedea impactul în resursele companiei cauzate de angajările noi, introducerea șomajului tehnic sau de încetarea unor contracte de muncă.

Cum funcționează aplicația și unde o găsești pentru a o testa gratuit

Aplicația lucrează cu datele actualizate ale companiilor și face scenarii de bugetare pe departamente și centre de costuri, pentru diferite perioade de timp.

“Calcularea bugetului este esențială în orice companie, indiferent dacă ne referim la alocarea resurselor, evaluarea performanțelor sau la dezvoltarea unor noi strategii de business. Pentru că este un proces de calcul complex, care consumă mult timp, companiile obișnuiesc să îl facă trimestrial sau anual. Cu aplicația dezvoltata de Romanian Software, proiecțiile pentru bugetarea costurilor salariale și operaționale se pot face mai des și punctual, pe departamente sau centre de costuri”, a explicat Victor Dragomirescu.

Aplicația de bugetare este integrată în platforma de HR colorful.hr si poate fi testată gratuit timp de 30 de zile. în prezent, platforma este folosita de peste 600 de companii și de peste 3.000 de manageri și specialisti HR. Romanian Software procesează datele a peste 250.000 de angajați din Romania.

Sursa foto: 89stocker / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri