Ce cunoștințe crede Bill Gates că ar trebui să aibă angajații viitorului care vor să se bucure de succes

Renumitul antreprenor Bill Gates, cofondator al gigantului de tehnologie Microsoft, este cunoscut pentru interesul său ridicat în ceea ce privește felul în care lumea va arăta în viitor. Acesta prezintă top 3 calificări pe care oamenii ar trebui să le aibă în viitor pentru a se bucura de succes pe piața muncii.

Interesul cofondatorului Microsoft pentru felul în care va arăta lumea în viitor îl face să lucreze frecvent cu inventatori și afaceri disruptive în industria lor, să citească numeroase cărți despre viitorul umanității și să finanțeze proiecte care au ca scop dezvoltarea comunităților, conform CNBC.com.

Pe baza acestei activități intense, Bill Gates a ajuns la concluzia că persoanele cu cunoștințe în economie, inginerie și știință vor fi cei mai căutați de către angajatori.

”Angajații cu expertiză în aceste zone vor fi cei care vor aduce schimbarea în toate instituțiile. Nu trebuie să fii expert în programare sau în tabelul periodic, dar având abilitatea de a gândi în felul în care o fac experții te va ajuta extrem de mult”, precizeaza Bill Gates în cadrul unei discuții cu Daniel Roth, Executive Editor în cadrul LinkedIn.

Citește și Bill Gates: Aversiunea față de măștile de protecție, "greu de înțeles"

Citeste si:
Când spune Bill Gates că vom avea primul vaccin pentru a scăpa de...
Când spune Bill Gates că vom...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Conform clasamentului Forbes, Bill Gates este al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată în momentul publicării acestei știri la 110,6 miliarde de dolari, la 70 de miliarde de dolari distanță de primul loc ocupat de către fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Sursa foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri