Sony Europe l-a numit pe Lucian Rădulescu în poziția de Country Head SCSE (Sony Central-Southeast Europe, cu sediul în Budapesta, Ungaria), începând de la 1 iulie 2020. Fostul Country Head SCSE, Yoshiyuki Fujioka, a fost repatriat în Tokyo.

Lucian Rădulescu s-a alăturat companiei Sony în martie 1999 pe poziția de account manager pentru Sony România, urmat apoi de 5 ani ca Product Manager Dl (Digital Imaging) pentru SCSE și apoi 2 ani director de vânzări naționale în România. A preluat rolul rolul de Cluster Commercial Head pentru România și Moldova în 2012 și a obținut rezultate în Polonia în ultimii 3 ani, fiind astfel pregătit pentru a conduce SCSE în anul fiscal 2020 (FY20), transmite compania printr-un comunicat de presă.

„Sunt încântat să mă alătur celei mai diverse regiuni din Europa, atât în materie de mediu de business, cât și oameni talentați. Împreună cu echipele vom continua să găsim noi moduri de a adăuga plus valoare pentru business-ul partenerilor noștri și pentru experiența clienților noștri”- a spus Lucian Rădulescu.

Sony a anunțat și o altă schimbare de poziție în SCSE. Christos Adamopoulos a acceptat poziția de Country Head pentru Polonia începând de la data de 1 iulie 2020.

Christos Adamopoulos s-a alăturat echipei Sony Hellas în 2002, iar de atunci a avansat în multiple roluri de vânzări și marketing, printre care Sales Director pentru Grecia, înainte de a deveni Country Head pentru Kazakhstan & Asia Centrală în 2013 unde a supravegheat toate operațiunile de vânzări și marketing. A devenit, apoi, Cluster Head pentru Cehia și Slovacia în 2015 unde a generat rezultate foarte bune de business înainte de a fi numit SCSE Marketing Head în martie 2018.

„Sunt onorat și încântat să mă alătur echipei Sony Polonia. În ciuda situației dificile generate de pandemia Covid-19, sunt încrezător că împreună cu echipa talentată pe care o avem vom putea continua să livrăm entuziasm și divertisment către clienții noștri în moduri în care doar Sony știe.” A spus Christos Adamopoulos.

Shuji Yamamoto, fost Marketing Head CHAT (Elveția și Austria), este numit Marketing Head pentru SCSE sub conducerea lui Lucian Rădulescu.

Sony SCSE acoperă 19 tări: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Grecia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Ungaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri