Huawei urmează să lanseze o gamă de Smart TV-uri

Grupul chinez Huawei va lansa anul viitor, inclusiv pe piaţa din România, o nouă categorie de produse, respectiv cea a televizoarelor inteligente.

"În acest an, veniturile au înregistrat creşteri puternice, în special datorită categoriilor PC şi tablete. În curând, la începutul anului viitor, vom lansa o nouă categorie, cea de televizoare inteligente, şi pe piaţa din România", spune Whisky Wangwei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România conform Agerpres.

"Chiar şi în contextul actual, Huawei a înregistrat rezultate financiare pozitive în primele trei trimestre ale anului, chiar mai puternice decât cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut. Ne bucurăm că reuşim să îndeplinim aşteptările consumatorilor şi să generăm venituri şi mai mari, de la an la an, creşterea fiind de aproximativ 10%", a subliniat Wangwei.

În viitor, Huawei îşi va valorifica punctele forte în tehnologiile IT&C precum AI, cloud, 5G şi computing, pentru a oferi soluţii bazate pe scenarii, pentru a dezvolta aplicaţii în industrie şi totodată pentru a valorifica reţelele 5G împreună cu partenerii săi.

Citeste si:
Câți bani ar putea obține Huawei în urma vânzării subsidiarei Honor
Câți bani ar putea obține...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri