Google are probleme: Servicii precum Youtube sau Google Drive nu mai funcționează

Mai multe servicii furnizate de Google, printre care și Google Drive, Gmail sau Youtube, nu au fost funcționale pe parcursul acestei zile. Problema a fost remediată de către compania de tehnologie.

UPDATE 14:38: Funcționarea serviciilor Google a revenit la normal, după ce zeci de minute nu au putu fi accesate de utilizatori din mai multe țări.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Peste 36.000 de raportări privind nefuncționarea serviciului Youtube au fost înregistrate pe platforma DownDetector în ultima oră de la utilizatori din toate colțurile lumii.

Aceeași situație are loc și în ceea ce privește un alt serviciu furnizat de către gigantul de tehnologie Google, respectiv serviciul Gmail sau Google Drive. Odată încercată accesarea paginii, utilizatorii sunt întâmpinați cu următorul mesaj:

Citeste si:
YouTube îi blochează contul lui Donald Trump pentru încă o săptămână
YouTube îi blochează contul...

Google nu a transmis până în acest moment vreo informație cu privire la problemele pe care le întâmpină serviciile sale și nici nu le-a consemnat pe platforma unde oferă informații cu privire la modul de funcționare a acestora, așa cum puteți observa mai jos:

Citeste si:
Cum afli tot ce stie Google despre tine
Cum afli tot ce stie Google...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri