YouTube considera ca toate acele nickuri ciudate, precum cutepuppies99 sau origamyboys81 ar putea si ar trebui sa “se maturizee”. Platforma video online detinuta de Google ofera utilizatorilor posibilitatea de a isi folosi numele reale pe serviciu, prin intermediul contului de pe reteaua sociala Google+, scrie Time.com.
Practic, utilizatorii vechi dar si cei noi au posibilitatea sa comenteze folosind numele cu care s-au inscris pe reteaua sociala detinuta de gigantul american Google. Totodata utilizatorii au posibilitatea sa revada toate comentariile plasate in trecut si sa decida daca vor sa asocieze comentariile cu adevaratul nume sau doar cu pseudonimul cu care s-au inscris.

“Cu toate acestea suntem constienti ca nu toti utilizatorii vor sa se semneze cu numele lor real sau poate pur si simplu sunt cunoscuti pe YouTube dupa un pseudonim. Pentru a continua sa folosesti YouTube cu numele cu care te-ai inscris este de ajuns sa apesi pe “Nu vreau sa folosesc numele meu real” atunci cand iti va aparea optiunea pe ecran”, explica reprezentantii Google.

Integrarea Google+ si YouTube a avut loc in ultimele luni si desi unii apreciaza acest lucru, alti utilizatori nu sunt intru totul de acord. In mai, actorul Wil Wheaton a scris despre acest subiect spunand ca Google “forteaza” reteaua sociala pe gatul utilizatorilor Google. Parerea lui a fost impartasita de peste 2.300 de utilizatori Tumblr.

Modificarea numelui pe YouTube va fi valabila, treptat, pentru toti clientii persoane fizice de pe portalul video. In prezent aceasta optiune este disponibila exclusiv in SUA. Pentru parteneri, branduri si organizatii nu va avea loc nicio modificare in prezent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri